Elton John treedt drie jaar op in Las Vegas

(belga) - De 56-jarige Britse popster Elton John (foto: epa) heeft een contract voor drie jaar ondertekend om 75 optredens te geven in de Amerikaanse gokstad Las Vegas. De Britse zanger zal vanaf februari 2004 met zijn "The Red Piano"-show in de Colosseum-concerthal in het Caesars Casino optreden. "Ik kan deze show nergens anders ter wereld doen dan in Las Vegas", aldus Elton. Hij belooft een kleurige show met veel kostuumwissels.

Naar verluidt krijgt de zanger voor de reeks optredens meer dan 50 miljoen dollar of ongeveer 43 miljoen euro. Het juiste bedrag houdt hij liever voor zich. Hij wil alllen kwijt dat hij "zeer goed wordt betaald". Inkomkaarten kosten tussen 100 en 250 dollar.

Elton John zal de concerthal wel moeten delen met Céline Dion. Het Colosseum werd trouwens voor haar opgetrokken. Zij begon in maart met de vervulling van haar eveneens driejarige contract. Elton John zal vijf weken per jaar, wanneer Dion pauzeert, op het podium staan. Voor zijn eerste Vegas-optreden in februari wil sir Elton John vanaf november door de VS en Europa touren.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud