Ook Admiral Freebee en Joe Jackson Band op Cactusfestival

(belga) - De affiche van het Cactusfestival, dat van 11 tot 13 juli in het Brugse Minnewaterpark plaatsvindt, is zo goed als compleet. De nieuwe namen die aan de festivallijst zijn toegevoegd, zijn de Belgische revelatie Admiral Freebee, de Braziliaanse groep Totonho e os Cabra, de R&B-formatie Boz Scaggs, Bembeya Jazz uit Afrika en de Joe Jackson Band. Dat hebben de organisatoren maandag meegedeeld.

Op vrijdagavond 11 juli staan naast Admiral Freebee het Amerikaanse Woven Hand en singersongwriter Suzanne Vega & Band op het Cactuspodium.

Op zaterdag 12 juli concerteren Jaga Jazzist uit Noorwegen, Boz Scaggs uit de VS, de Nederlandse hiphopband Postmen, de Britse Stereo MC's en Joe Jackson Band. Er moet nog één act bevestigd worden op zaterdag. Daarna is het programma compleet.

De derde dag van Cactus is traditioneel gewijd aan wereldmuziek. Totonho e os Cabra (Brazilië), Macaco (Spanje), Sidestepper (GB), Toots and the Maytals (Jamaica), Bembeya Jazz (Guinea) en Bonnie Raitt & Band (VS) doen dan hun ding in het Minnewaterpark.

Tickets voor de 22ste editie van het Cactusfestival zijn verkrijgbaar via www.kbc.be/ticketshop en alle Fnac-, Bilbo- en Extrazonewinkels. Meer info op www.cactusfestival.be .

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud