Optreden Rolling Stones in Bangkok uitgesteld - band niet voltallig

(belga) - Het concert dat de Rolling Stones voor de eerste keer in 40 jaar carrière donderdag in Bangkok zouden geven, is voor onbepaalde tijd uitgesteld. Een aantal leden van de band werd opgehouden in India, melden de organisatoren. "Mick Jagger is reeds aangekomen in Bangkok op 9 april, maar de andere drie leden van de groep zitten vast in Bombay als gevolg van technische problemen met hun privé-vliegtuig", zegt een verantwoordelijke van BEC-Tero.

De vier Britse rockers hebben twee concerten gegeven in Bombay en zouden maar één keer in Bangkok optreden. Normaal hadden de drie andere bandleden - Ronnie Wood, Keith Richards en Charlie Watts - alsook de hele productieploeg, woensdagavond moeten aankomen in Bangkok.

De website van The Rolling Stones meldt dat het optreden wordt afgelast en dat de fans het geld van hun tickets kunnen terugkrijgen. Het optreden zou volgens de site op een andere dag worden gehouden maar er is nog geen datum bekend.

Mick Jagger is sinds woensdag in Bangkok om een documentaire te draaien over de legendarische rockgroep. De Rolling Stones hebben reeds geplande optredens in Hong Kong en in China moeten annuleren omwille van de longziekte SARS in de regio.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud