Advertentie

Winnaars Zilveren Harpen bekendgemaakt

(belga) - De Eindhovense reggaeband Beef, de Haarlemse hiphoppers van Relax en gothicband Within Temptation uit Waddinxveen zijn de winnaars van de Zilveren Harpen 2002, zo heeft de Nederlandse organiserende muziekorganisatie Conamus dinsdag bekendgemaakt. De Zilveren Harp is een aanmoedigingsprijs die jaarlijks wordt uitgereikt aan veelbelovende Nederlandse muzikanten.

De winnaars krijgen hun prijs op 24 februari overhandigd tijdens het Harpengala in theater 't Spant in Bussum. Dan worden ook de Gouden Harpen (gevestigde artiesten) en de Exportprijs 2002 uitgereikt.

Het album "Mother Earth" van Within Temptation had in 2001 ook in België succes. Vooral dan de hits "Ice Queen" en Mother Earth" waren regelmatig op de Belgische radio te horen. In totaal verkocht de groep wereldwijd reeds meer dan 40.000 exemplaren van het album.

Conamus maakt de winnaars van de Gouden Harpen volgende week dinsdag bekend. De harpen worden sinds 1969 toegekend. Onder anderen Frans Bauer, Postmen en Van Dik Hout hebben er al één. Conamus ondersteunt in binnen- en buitenland de Nederlandse lichte muziek.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud