Festihof organiseert minifestivals in tuinen

Een nieuw partyconcept biedt een alternatief voor de afgelaste festivalzomer.

Festihof is een coronaproof partyconcept van twee dj's die ook actief zijn in de evenementensector.  Yannick ‘Jean Le Rouge’ van Royen heeft een licht- en geluidsfirma, Yves ‘Hush Hefner’ Massignani is als organisator betrokken bij Contrair Open Air in Antwerpen, dat in het water viel door corona. 'Toen het duidelijk werd dat geen festivals mochten plaatsvinden, ontstond het idee de festivals naar de mensen te brengen', zegt Massignani over Festihof.

Nu de regering het licht op groen heeft gezet voor kleine bijeenkomsten in de zomer wil het duo feesten met bekende dj's of livebands organiseren bij mensen thuis. 'De klant kiest het thema, bepaalt de muzikale richting en stelt de gastenlijst samen, wij doen de rest', luidt het.

Festihof garandeert een totaalbeleving met uniek artwork, stagedesign, een chill-outzone, catering en een gepersonaliseerd ticketsysteem. Ook de opbouw en  de afbraak worden geregeld. Voorwaarde is dat het om een vrijstaand huis gaat, zodat een bestelwagen tot in de tuin kan rijden, en dat de tuin groot genoeg is om coronaproof maximaal 50 mensen te ontvangen. Een party van Festihof eindigt ten laatste om tien uur 's avonds.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud