Binnengluren bij The Jane

Ruim duizend reservaties in enkele uren tijd. Dat mag The Jane, het gehypete restaurant van sterrenchef Sergio Herman, intussen al op zijn conto schrijven. Het voormalig Militair Hospitaal werd omgetoverd tot een strakke eettempel waar rock-'n-roll, gastronomie en kunst elkaar ontmoeten. Dinsdag is de officiële opening, Sabato geeft u al een voorsmaakje.

Sergio Herman koos dan toch niet voor de naam La Chapelle. Te voor de hand liggend, misschien, voor een kapel van een militair hospitaal. The Jane daarentegen is op het lijf geschreven van het rock-‘n-rolltrio Sergio Herman, Nick Bril - Hermans rechterhand - en ontwerper Piet Boon. ‘Vanaf het eerste moment wisten we dat het restaurant een vrouwennaam moest krijgen, maar we wisten nog niet welke. Jane is de naam van een fictieve vrouw die dezelfde eigenschappen heeft als ons restaurant. The Jane is sensueel, spannend en chic. Het is mooi en heeft een  internationale uitstraling, maar ook een donker randje. En het is smaakvol en sophisticated, maar ook rock-’n-roll. Net als onze ideale vrouw.’ The Jane is ondertussen al voor maanden volgeboekt. Intimi, vrienden en persrelaties mochten er al even naartoe voor een verzorgde try-out. Hoewel de chef zegt geen sterren meer na te streven, is het duidelijk dat Sergio het hoogste ambieert. Het is wachten op die eerste ster. 

De kans dat u nog even zult moeten wachten tot u er kunt gaan dineren, is groot. Maar wij leiden u met plezier al eens rond. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud