Huysentruyt verliest chef-kok

Huysentruyt verliest chef-kok. - Kris Vlegels ©Kris Vlegels

Tv-kok Piet Huysentruyt haalde met zijn restaurant Likoké in de Ardèche maandag dan wel een Michelinster binnen, maar enkele uren na de bekendmaking was hij wel zijn chef-kok kwijt. Chef-kok Wouter van der Vieren houdt het voor bekeken, aldus Het Nieuwsblad en De Standaard.

In 2012 stopte sterrenchef Wouter van der Vieren al onverwacht met zijn eigen restaurant Clandestino in Temse. Ook nu zorgde hij voor een onverwachte wending bij het restaurant Likoké in de Franse Ardèche, waar hij samen met Piet Huysentruyt in de potten roerde. 

Enkele uren nadat hij met Likoké een ster binnenhaalde, stopt Wouter van der Vieren er al mee. Dat maakt hij bekend op zijn Facebookpagina. Hij stond in Likoké maar zes maanden aan het fornuis. 

'Tijd voor iets nieuws,' klinkt het. Of er een haar in de boter zat, is onduidelijk. 'Ik ben hier inderdaad gestopt voor bepaalde redenen, maar ik wil hier eigenlijk niets over kwijt. Wat ik ga doen kan ik nu nog niet zeggen want ik ben nog aan het praten met een aantal mensen, maar concreet is er nog niets,' aldus van der Vieren in Het Nieuwsblad. 

Het vertrek van van der Vieren zal opgevangen worden door het hele team, klinkt het bij Huysentruyt. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud