Organisator Tomorrowland slaat miljoenenbod af

Het dancefestival Tomorrowland lokte afgelopen zomer zo'n 180.000 festivalgangers naar Boom - Foto Photo News

ID&T, de organisator van onder meer het dancefestival Tomorrowland in Boom, heeft een overnamebod van 100 miljoen dollar (circa 77 miljoen euro) afgeslagen. Dat heeft het bedrijf maandag bevestigd naar aanleiding van berichtgeving door de Australische website Inthemix.com.

ID&T staat al enige tijd in de belangstelling van buitenlandse entertainmentpartijen, onder meer van de steenrijke mediaondernemer Robert Sillerman.

'Een paar maanden geleden was er opeens iemand in Amerika die 100 miljoen dollar wilde neertellen. Het was een moeilijke keuze, maar we zijn er niet op ingegaan', aldus ID&T-oprichter Duncan Stutterheim op Inthemix.com. De dancefeestorganisator wil niet zeggen van wie het bod precies afkomstig is en waarom het werd afgeslagen.

'Er is veel belangstelling voor ID&T en onze concepten', liet het bedrijf eerder weten. 'Wij hebben met alle partijen voortdurend gesprekken om te kijken hoe we ID&T en onze concepten verder kunnen brengen en zien dit als een positieve ontwikkeling.'

Tomorrowland kreeg in september nog de DJ Award als beste internationale festival. Het driedaagse dancefestival in Boom lokte eind juli circa 180.000 bezoekers.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud