Stromae gaat alsnog naar Kinshasa en Kigali

Stromae vorige week in Washington. Zijn Amerikaanse tournee eindigt volgende donderdag in de legendarische concerttempel Madison Square Garden in New York. ©Photo News

Stromae gaat zijn tournee door Afrika, die hij eerder dit jaar moest afbreken, alsnog afmaken. De Belgische zanger reist na zijn Amerikaanse tour door naar Congo en Rwanda.

Stromae, de artiestennaam van Paul Van Haver, zag zich genoodzaakt zijn concerten in Kinshasa (Congo) en Kigali (Rwanda) in juni af te blazen wegens ziekte. De Brusselse zanger werd geveld door een reactie op een malariamedicijn. Via Facebook maakte Stromae vrijdag bekend dat hij binnenkort alsnog een concert zal geven in de twee Afrikaanse steden. 'Kinshasa, Kigali, ik ben blij te kunnen aankondigen dat ik mijn tournee bij jullie zal afsluiten', liet de 30-jarige artiest weten.

'Quand c'est' van Stromae.

De rondreis van Stromae door de Verenigde Staten zit er volgende week donderdag op. Hij moest dinsdag een show in Minneapolis afzeggen na een 'klein ongeval'. Van Haver was bij het uitstappen uit de tourbus op zijn gezicht gevallen.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud