Advertentie
Advertentie

Toch een beetje Pukkelpop: mini-editie voor 1.500 bezoekers

©Photo News

Pukkelpop zet een minifestival op voor 1.500 festivalgangers, waarvoor alleen dagtickets worden verkocht.

Pukkelpopkwartier vindt plaats van 19 tot en met 22 augustus, niet op de wei in Kiewit, maar aan het ­Albertkanaal in Hasselt, waar van de late namiddag tot middernacht een festivalsfeer zal heersen.

Dat schrijven Het Belang van Limburg, Het Nieuwsblad en De Standaard. 'We besloten om niet bij de pakken te blijven zitten', zegt woordvoerder Frederik Luyten. 'Dit is wat we in korte tijd nog konden bewerkstelligen.'

We besloten om niet bij de pakken te blijven zitten. Dit is wat we in korte tijd nog konden bewerkstelligen.
Frederik Luyten
Woordvoerder Pukkelpop

Pukkelpopkwartier is een miniversie van het oorspronkelijke festival dat geannuleerd werd. Wijzigingen in de coronaregels maakte het festival organiseren onmogelijk volgens de organisatie.

Het festival kon een aantal ­namen overhevelen van de affiche van zijn geannuleerde editie: Opposites, Zwangere Guy, Whispering Sons, Inter­galactic Lovers, Mauro, 2Manydjs, The Subs, Bazart en Charlotte De Witte.

De site van Het Zomerkwartier aan de Muziekodroom biedt plaats aan 1.500 muziekliefhebbers. Elke bezoeker moet een Covid Safe Ticket kunnen voorleggen, en dus ofwel twee weken volledig gevaccineerd zijn, kunnen bewijzen dat hij hersteld is van Covid-19, of een negatieve PCR-test of antigeentest kunnen voorleggen.

Bezoekers hoeven dan op het terrein geen mondmasker te dragen of afstand te houden.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud