Werchter spreidt concerten over vijf weekends

Zo zag de wei van Werchter er vorig jaar uit. Op Werchter Parklife zijn 2.500 toeschouwers toegelaten. ©Rock Werchter

De organisatie van Rock Werchter gaat deze zomer toch concertfans ontvangen onder de naam ‘Werchter Parklife’.

Werchter Parklife is het alternatieve plan van Live Nation, de organisator achter Rock Werchter, TW Classic en Werchter Boutique. In juli worden in het festivalpark van Werchter vier dagen per week concerten georganiseerd. Op donderdag en vrijdag staat een avondconcert gepland, op zaterdag en zondag zijn er middag- en avondshows. Bezoekers worden in bubbels verwacht.

De artiesten van het openingsweekend zijn al bekend. Balthazar opent de debatten op 1 juli. Goose, Arsenal, Lil Kleine en Black Box Revelation komen later dat weekend. Per show worden tot 2.500 bezoekers toegelaten. Daarvoor wordt een tijdelijke openluchtarena gebouwd in het festivalpark.

Werchter Parklife krijgt geen vervolg in augustus, meldt Live Nation. De concertpromotor werkt ook niet aan een ander zomerconcept in augustus in het festivalpark in Vlaams-Brabant. Pukkelpop en Tomorrowland werken wel aan een grote editie. Details zijn nog niet bekend.

Vanaf 1 augustus zijn in ons land 5.000 bezoekers toegelaten op outdoorevents, vanaf 13 augustus mag zelfs meer, als de gezondheidssituatie het toelaat.

Tickets en info op www.werchterparklife.be.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud