Advertentie
Advertentie

Bencis bevestigt interesse voor Xeikon

De private-equitygroep Bencis bevestigt formeel haar interesse voor een overname van de grafische groep Xeikon, een dochter van Punch. Het bod van Bencis waardeert Xeikon op 168 miljoen euro.

De Tijd berichtte dinsdag dat Bencis de partij was met wie Punch onderhandelde over een overname van Xeikon. Nu bevestigt de Belgische-Nederlandse private-equitygroep ook formeel haar interesse.

'Naar aanleiding van berichten in de pers bevestigt Bencis in gesprek te zijn met Punch inzake een mogelijke overname van het belang van Punch in Xeikon', luidt het in een persbericht. Bencis onderstreept evenwel dat er 'op dit moment nog geen zekerheid bestaat dat daadwerkelijk overeenstemming over de overname van het belang van Punch in Xeikon zal worden bereikt.' Indien daar een aanleiding voor is, 'zullen nadere mededelingen worden gedaan'.

Advertentie

Het bod van Bencis bedraagt 5,85 euro per aandeel en waardeert Xeikon op 168 miljoen. Hoe lang de gesprekken met Bencis nog kunnen duren, is niet bekend. ‘Dat kan dagen, weken of maanden duren’, klonk het vorige week.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.