Advertentie

Doe de test: welke innovator bent u?

©Shutterstock

Innovatie ligt tegenwoordig op het bureau van elke CEO. Wie mee wil blijven in deze snel veranderende tijden, moet zich blijven vernieuwen. Maar hoe zit het met u?

Bedenkt u twintig nieuwe ideeën per minuut, maar krijgt u die niet uitgevoerd of ligt het omgekeerd?

Het Kortrijkse innovatiebureau CREAX ontwikkelde een simulatietest om uw innovatiepotentieel te meten. Het deed dat samen met hoogleraar organisatiepsychologie Frederik Anseel (UGent) en een aantal doctoraatsstudenten. INNDUCE.me, heet de test. Er zitten 6.000 onderzoekspapers achter, en de gecumuleerde wijsheid van meer dan 50 innovatie-experten. De resultaten werden wetenschappelijk gevalideerd.

Werken is een nieuwe wetenschap. En dit is er een sprekend voorbeeld van. Aan de hand van deze test kunnen bedrijven hun ideale innovatieteam samenstellen: niet alleen mensen die ideeën hebben, maar ook mensen die er een draagvlak voor kunnen creëren, en die ze ten uitvoer kunnen brengen.

CREAX ontwikkelde voor De Tijd een verkorte versie van de test. Wie zijn e-mailadres achterlaat kan via drie scenario's nagaan hoe het met haar of zijn innovatiepotentieel zit.

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud