Ullrich blijft ontkennen

De Duitse wielrenner Jan Ullrich blijft zijn onschuld uitschreeuwen. Eén dag nadat hij door zijn team T-Mobile geschorst werd voor zijn aandeel in het Spaanse dopingschandaal, herhaalt 'der Jan' op zijn website dat hij met de ganse affaire niets te maken heeft. Uit officiële hoek heeft hij nog niets gehoord.

(foto belga)

(belga) - 'Hallo fans', schrijft de Tourwinnaar van 1997. 'Ik ben diep geschokt en kan het nog niet geloven. Ik mag niet starten in de Tour. Dit is een nachtmerrie. Ik heb met de ganse affaire niets te maken! Ik heb me dit jaar beter voorbereid dan ooit. Ik ben en topvorm en moet nu toekijken van aan de kant', vertelt hij.

'De uitsluiting uit de Tour de France is het ergste wat me kon overkomen. Uit officiële hoek heb ik nog niets gehoord. Ik weet niet wat me ten laste gelegd wordt. Al mijn dopingcontroles tot nu toe waren negatief. Ook de test bij de Tour. Ik moet hier een paar dagen van bekomen. Nadien zal ik met mijn advocaten mijn onschuld bewijzen. Ik geef niet op!', klinkt het strijdvaardig.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud