CEO Antwerpse haven: 'Wij weerstaan de crisis beter dan concurrentie'

Beluister op Apple Podcasts | Spotify | Pocket Casts | Podcast Addict

Hoe pak je als bedrijf de draad weer op als een virus de wereldeconomie heeft platgelegd? En zullen de bedrijven en de economie blijvend veranderen? Bert Rymen zoekt de antwoorden in de podcast 'De Tijd Herstart - Op weg naar het nieuwe normaal'.

'Wij weerstaan de crisis beter dan concurrentie'

Hoe beluistert u een podcast?

Podcasts kunt u afspelen via uw smartphone. Hier leggen we u uit hoe.


In de tweede aflevering van 'De Tijd Herstart' kijkt Bert Rymen onder de motorkap van de economie. Hij onderzoekt hoe de Antwerpse haven de crisis het hoofd biedt. Want terwijl veel bedrijven hun kantoor verhuisden naar de woonkamer, was dat voor de 60.000 medewerkers van de haven niet mogelijk. De digitale 'corona-armband' die de haven daarvoor ontwierp, ging de wereld rond. Rymen ging ook langs bij de projectontwikkelaar Extensa, die huizen en kantoren ontwerpt voor een postcoronasamenleving.

In de vierdelige podcastreeks 'De Tijd Herstart' spreekt Rymen met ondernemers, bankiers en hr-experts. Hij onderzoekt hoe corona de financiële wereld verandert, kijkt onder de motorkap van de logistieke stromen in de haven van Antwerpen en bevraagt experts over 'beeldschermleiderschap' in een maatschappij waarin telewerken in een recordtempo de norm is geworden.

Lees verder

Advertentie
Advertentie