Hoe toekomstbestendig is uw job? Doe de test

In ongeveer tien minuten beantwoordt u een vragenlijst die peilt naar de impact van technologie op uw job, uw team en uw manier van werken.

Robots en artificiële intelligentie zijn aan een snelle opmars op de werkvloer bezig. Jobs zullen daardoor verdwijnen, of er helemaal anders uit gaan zien. De Tijd onderzoekt hoe goed uw job bestand is tegen deze revolutie.

De Tijd lanceert een enquête die is opgesteld in samenwerking met professor Ans De Vos, organisatiepsycholoog aan Antwerp Management School, het sociaal secretariaat SD Worx en met het onderzoeksbureau Indiville.

Achteraf ontvangt u meteen een persoonlijk rapport dat u leert in welke mate uw job toekomstbestendig is, en welke vaardigheden u verder kunt ontwikkelen.

Hoeveel mensen delven het komende decennium het onderspit tegen nooit vermoeide robots, steeds krachtigere computers en door big data gevoede artificiële intelligentie? Welke vaardigheden hebben de overblijvers nodig om de digitale storm te doorstaan? En hoe overtuig je werknemers én werkgevers van het belang van bijscholing en training?

In ongeveer tien minuten beantwoordt u een vragenlijst die peilt naar de impact van technologie op uw job, uw team en uw manier van werken. Achteraf ontvangt u meteen een persoonlijk rapport dat u leert in welke mate uw job toekomstbestendig is, en welke vaardigheden u verder kunt ontwikkelen.

De Tijd Werkt: Hoe futureproof is uw job?

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie