Advertentie

Dit mag u verwachten op Finance Avenue 2020

Vandaag vindt Finance Avenue plaats, de gratis geldbeurs van De Tijd en De Belegger. Omwille van corona niet in fysieke vorm, maar wel online. Wat mag u verwachten?

We beginnen eraan om 14 uur. De redacties van De Tijd en De Belegger stelden opnieuw een boeiend programma voor u samen. U krijgt van ons concrete tips over uw beleggingen, uw investeringsvastgoed en uw erfenis.

Kom naar Finance Avenue

Gratis online geldbeurs van De Tijd en De Belegger

Met tips over uw beleggingen, vastgoed en erfenis.

Zaterdag 14 november, van 14 tot 18 uur

Nog niet ingeschreven? Surf dan naar financeavenue.be

Komen onder meer aan bod: de thema's die het voorbije jaar hot waren op de beurs. Hoe kan u inspelen op de race naar een coronavaccin? Hoe kiest u een tracker? Zijn Amerikaanse techbedrijven duur? En hoe verzoent u rendement en duurzaamheid?

In het grote Aandelendebat gunnen beursexperts u een blik op hun lijstje met favoriete aandelen.

Voor de vastgoedinvesteerders verzamelden we de meest gestelde vragen van verhuurders. Ook geven we u inzicht in het rendement van uw vastgoedinvestering en de belastingen die u op uw tweede verblijf betaalt.

En wilt u van uw erfenis een succes maken? Volg dan zeker ook de debatten over nalatenschap. U komt er alles te weten over schenkingen en hoe u uw vermogen naar uw (klein)kinderen kan laten vloeien.

We bundelen alle artikels in een dossier op onze website.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie