Herbekijk de webinars van De Tijd

In de reeks 'Het Corona-effect' bevroegen we tijdens een vijftal webinars experts en CEO's, en kon u live uw vragen stellen. We hadden het onder meer over thuiswerk, klantenrelaties, en leiderschap in coronatijden. Herlees en herbekijk alle webinars in dit overzicht.

Het nieuwe hybride werken: hoe organiseert Telenet thuiswerk?

Tijdens de lockdown gingen we massaal thuiswerken, maar we missen toch ook het kantoor. Ann Caluwaerts van Telenet legt uit hoe de telecomspeler het nieuwe hybride werken aanpakt.

Het nieuwe hybride werken: hoe organiseert Telenet thuiswerk?

'Klanten zitten 13 uur per dag achter het scherm'

Dit jaar kende ons gebruik van digitale media een quantumsprong. Steven Van Belleghem, specialist in digitale marketing en ondernemer, schetst deze omwenteling en vertelt hoe ondernemers daar kunnen op inspelen.

Hoe vindt u de weg naar klanten nu onlinecontact de norm is?

VDAB: 'Veerkracht en wendbaarheid zijn cruciaal in deze volatiele tijd'

Wat zal er nodig zijn om te floreren op de (post)coronamarkt? Aanpasbaarheid en veerkracht waren kernbegrippen die aan bod kwamen tijdens een Tijd-webinar met Wim Adriaens, de gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB, en de VDAB-experts Ulrich Petré en Veerle Torrekens.

Welke competenties hebt u nodig op de postcorona-arbeidsmarkt?

Hoe pak ik coronastress aan, bij mezelf en in mijn team?

Een dodelijke pandemie, een economie in recessie en altijd maar dat thuiswerk: corona veroorzaakt extra stress. Klinisch psycholoog Tine Daeseleire gaf de volgende tips.

Hoe pak ik coronastress aan, bij mezelf en in mijn team?

Hoe leiden in coronatijden? 'Maak tijd voor nuttige overtolligheid'

'Plak niet de ene meeting na de andere. Laat buffers', zegt professor Steven Poelmans van de Antwerp Management School (AMS). Tijdens een webinar van De Tijd ging hij met collega-bedrijfspsycholoog Piet Wulleman (Wombat) in op de impact van corona op goed leiderschap.

Hoe leiden in coronatijden? 'Maak tijd voor nuttige overtolligheid'

Het corona-effect, de nieuwe economie na de pandemie

©Filip Ysenbaert

Corona heeft inkomsten doen crashen, businessmodellen ontwricht, gewoontes dooreengeschud, veranderingen doorgeduwd. Wat keert terug naar het oude? Wat blijft voor altijd anders? En vooral: welke kansen biedt dat?

Lees verder

Advertentie
Advertentie