Advertentie

Stoom u klaar voor het leven postcorona: neem deel aan de webinars van De Tijd

Wat is het corona-effect op uw werk en klantenrelaties? Zijn uw vaardigheden nog up-to-date sinds thuiswerk de norm werd? En hoe gaat u om met coronastress? Tijdens vier webinars bevraagt De Tijd experts, en zijn we benieuwd naar uw ervaring.

1. Het nieuwe hybride werken: hoe bouwt u een organisatie rond thuiswerk?

Te gast: Ann Caluwaerts, executive vice-president people, brand & corporate affairs bij Telenet.

Hoe smeedt u een ploeg via Teams? Ontstaan nieuwe ideeën op Slack? En managen op resultaat, kan dat echt op afstand? Nu telewerk weer de norm wordt, vertelt hr-officer Ann Caluwaerts hoe Telenet switcht van kantoor- naar thuiswerk - en weer terug. 

Het nieuwe hybride werken, een webinar van De Tijd, vond plaats op woensdag 21 oktober.

2. Hoe vindt u de weg naar klanten nu onlinecontact de norm is?

Te gast: Steven Van Belleghem, marketingconsultant, -auteur en -spreker bij Nexxworks.

Consumenten kiezen en kopen almaar meer digitaal en verwachten daarbij een gesmeerde en stipte service. Hoe overtuigt u hen voor uw webshop te kiezen en niet voor die van Amazon of Bol.com? Kunnen uw medewerkers nog mee in een digitale wereld? En kan uw bedrijf de uitdagingen van morgen op eigen kracht aan? We praten erover met Steven Van Belleghem (Nexxworks).

Vind de weg naar uw (online)klant, een webinar van De Tijd, op woensdag 28 oktober van 12.30 uur tot 13.30 uur.

3. Welke competenties hebt u nodig op de postcorona-arbeidsmarkt?

Te gast: Wim Adriaens, gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB, en de experts Jan Wilmots , Ulrich Petré en Veerle Torrekens.

De coronacrisis versnelt de digitalisering van werk en samenleving. Welke vaardigheden hebt u nodig om daarop in te spelen? Hoe kunt u die verwerven? We organiseren een webinar met Wim Adriaens, de gedelegeerd bestuurder van de Vlaamse arbeidsbemiddelingsdienst VDAB, en de experts Jan Wilmots, Ulrich Petré en Veerle Torrekens.

De juiste skills op de postcorona-arbeidsmarkt, een webinar van De Tijd, op woensdag 4 november van 12.30 uur tot 13.30 uur.

4. Hoe houdt u tijdens een pandemie het hoofd boven water?

Te gast: Tine Daeseleire, CEO van het stressexpertisecentrum The Human Link.

Corona zet druk op relaties, op welzijn, op het werk. Tine Daeseleire, de CEO van The Human Link, legt uit hoe u omgaat met stress, een burn-out voorkomt en - van op een veilige afstand - verbinding zoekt.

Omgaan met coronastress, een  webinar van De Tijd op donderdag 12 november van 12.30 uur tot 13.30 uur. 

Lees verder
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie