Hoe de verkiezingen volgen bij De Tijd

©Mediafin

Komende zondag komt er een golf aan resultaten op u af. Wordt de N-VA incontournable of krijgen we een nieuwe zwarte zondag? En wat met de rood-groene as in Walloniƫ? Bij De Tijd zit u goed om door de bomen het bos te blijven zien.

De verkiezingscampagne zit in de laatste rechte lijn. Al onze verslaggeving staat gebundeld op onze dossierpagina. Daar kunt u ook nog steeds de Kiesgids raadplegen, waarin we de programma's van de Vlaamse partijen verteerbaar maken in 100 relevante vragen. Ook de Stand van het Land, zeg maar het rapport van de regering-Michel, kunt u daar terugvinden.

De kiesgids van De Tijd

De Tijd doorploegde de 966 pagina's van de Vlaamse partijprogramma's. Geen stemtest, maar een overzicht in 100 relevante vragen.

Zondag vindt u op onze homepage een overzicht van de laatste resultaten en kunt u meteen zelf een coalitie proberen te bouwen. Via onze liveblog krijgt u het laatste nieuws, compleet met eerste reacties en analyses.

En als de trend duidelijk is, brengen Isabel Albers en Rik Van Cauwelaert u in een video hun eerste inzichten in de uitslag.

Als kers op de taart krijgt u zondagavond een volledig digitale krant met de belangrijkste resultaten, analyses en reportages. En vooral het antwoord op de vraag: wie heeft de verkiezingen gewonnen?

Lees verder

Advertentie
Advertentie