Advertentie

Het grote pensioendebat van De Tijd

Hoe ziet de toekomst van ons pensioenstelsel er uit? Hoe houden we kosten en beloften in evenwicht en welke harde beslissingen zijn straks onvermijdelijk?

De Tijd vroeg het onder meer aan federaal minister van Pensioenen Bruno Tobback die benadrukt dat het geen kwestie is van het optrekken van de pensioenleeftijd. "De eerste twintig jaar is er geen probleem, we moeten alleen zorgen dat de Belg ook effectief langer aan het werk blijft.". En ook in het verlagen van de pensioenen ziet hij geen heil.

De Tijd nodigde Tobback uit voor een rondetafelgesprek met collega politici, professoren en ondernemers en tekende hun visies op. De neerslag daarvan leest u vandaag in de krant. Op Tijd.be kunt u bovendien een kort gesprek met de minister bekijken waarin hij zijn opinies en plannen uit de doeken doet.

Bovendien stellen we samen met Delta Lloyd Life volgende week de resultaten voor van een grote pensioenenquête. U vindt ze hier toegelicht op dinsdag 27 februari en uitgebreid in de krant van 28 februari.

Hoe ziet uw pensioen er straks uit? Lees het vandaag in De Tijd

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud