CBFA waarschuwt voor The Mayflower Group

(belga) - De Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen waarschuwt het publiek voor de activiteiten van de vennootschap The Mayflower Group die beweert in België te zijn gevestigd en op haar website een adres in Waterloo opgeeft.

Volgens de aanwijzingen waarover de Commissie beschikt, belooft deze vennootschap de beleggers een onrealistische rente op de bedragen die zij inleggen. De Commissie wijst er tevens op dat de vennootschap The Mayflower Group niet over de vereiste vergunningen beschikt om in of vanuit België bankdiensten te verlenen en raadt het publiek dan ook ten stelligste af om met deze vennootschap te handelen.

Volgens de informatie op haar website zou deze vennootschap ook andere financiële diensten aanbieden zonder de daartoe vereiste vergunning te hebben gekregen van de Commissie voor het Bank-, Financie- en Assurantiewezen.

Personen die meer informatie wensen over de regelmatigheid van verrichtingen die hun worden voorgesteld, kunnen terecht op de website van de Commissie onder de rubriek "Spaardersinfo" of kunnen contact opnemen met het departement "Bescherming van de consumenten van financiële diensten" (tel: 02/535.59.10).

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud