Rabobank start met internetbankieren in België

(tijd/belga) -De Nederlandse Rabobank lanceert op 6 november in België de een nieuwe internetbank voor particulieren: Rabobank.be. De internetbank wil zich profileren als 'een krachtig groeimiddel voor spaargeld'.

De nieuwe internetbank biedt via de website www.rabobank.be vier basisdiensten aan: een zichtrekening, een spaarrekening, een termijndeposito en de mogelijkheid te beleggen in 20 Robecofondsen. Voor het beheren van de rekeningen en de beleggingsportefeuille worden geen kosten aangerekend. Daardoor kan de bank dan ook scherpe tarieven voorstellen. Het sparboekje geeft bijvoorbeeld een rendement van 3 procent. Daarnaast gebeuren alle operaties kosteloos, met uitzondering van de instapkosten voor de beleggingsfondsen.

België geldt als pilootproject. De Nederlanders kozen onder meer voor ons land omdat de merknaam Rabobank er goed gekend is.

Rabobank.be profileert zich als secundaire bank voor de Belgen, als een 'krachtig groeimiddel voor spaargeld'. Er worden geen bankkaarten uitgegeven.

De veiligheid van het netwerk zal verzekerd worden via een zogenaamde Digipass. Op dit toestelletje, dat veel weg heeft van een rekenmachientje, moeten klanten een zelfgekozen pincode intikken. Op de display verschijnt dan een paswoord van zes cijfers dat toegang geeft tot Rabobank.be. Dit getal is telkens anders.

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud