Ik vertrek met vakantie. Hoe stop ik tijdelijk mijn levering?

U kan de gegevens van uw abonnement beheren via Mijn Tijd. Hier kunt u uw abonnement tijdelijk laten onderbreken voor een periode die u zelf kiest. Deze aanvraag zal dan automatisch verwerkt worden.

Belangrijk: geef uw onderbreking minstens 1 week op voorhand door, zodat er voldoende verwerkingstijd is om uw aanvraag te behandelen.

Hoe werkt het?

a. U gaat naar ‘Mijn Tijd’ en kiest ‘Mijn Abonnementen’ in de navigatie

b. Kies onderaan voor de optie ‘Gaat u op vakantie'?

c. Voer de periode van de onderbreking in

U kan kiezen voor een onderbreking van de levering van de krant of om de krant te ontvangen op een ander adres.

U klikt op ‘Verzenden’ en uw aanvraag wordt automatisch behandeld. U ontvangt hiervan ook nog een bevestigingsmail.

Uw digitale toegang blijft toegankelijk, dus ook in het buitenland kunt u blijven genieten van de artikels in onze app en op onze website.