Ik vertrek met vakantie. Hoe stop ik tijdelijk mijn levering?

Via tijd.be/eloket beheert u de gegevens van uw abonnement. Daar kunt u uw abonnement tijdelijk laten onderbreken, en kunt u de periode kiezen. Deze aanvraag wordt vervolgens automatisch verwerkt.

Gelieve minstens één week op voorhand de onderbreking in te voeren.

Hoe werkt het?

1. Klik op "Gaat u op vakantie?"

2. Voer de periode van onderbreking in

Klik op “Verzenden” om de gegevens te bevestigen. Enkele ogenblikken later ontvangt u een e-mail met een samenvatting van uw aanvraag.

Uw digitale toegang wordt nooit mee stopgezet. Ook in het buitenland kunt u dus artikels blijven lezen in de app en op de website.

Gelieve minstens één week op voorhand de onderbreking door te geven.