Waar vind ik couponinformatie en andere officiële mededelingen?

 

U kan de couponinformatie en andere officiële mededelingen bereiken via www.tijd.be/couponinformatie.

Op Tijd.be vindt u makkelijk de officiële mededelingen van Euronext Brussel, evenals de betaalbaarstellingen, de maandelijkse bijlage bij de koerslijst en de tarieven.

  • Officiële mededelingen

Klik in de hoofdnavigatie van de homepagina van Tijd.be op 'Geld & Beleggen' en vervolgens op 'Aandelen'. In de verticale navigatie aan de linkerkant van de pagina vindt u onder 'Brussel' de link naar de officiële mededelingen. Als u op 'Officiële medelingen' klikt, krijgt u een overzicht van de couponinformatie, splitsingen, schrappingen en andere verrichtingen op Euronext Brussel. Bovenaan deze pagina kan u een zoekopdracht lanceren om gericht op een aandeel of tijdsperiode te zoeken.

 

  • Betaalbaarstellingen

Klik in de hoofdnavigatie van de homepagina van Tijd.be op 'Geld & Beleggen' en vervolgens op 'Aandelen'. In de verticale navigatie aan de linkerkant van de pagina vindt u onder 'Brussel' de link naar de betaalbaarstellingen. Als u op 'Betaalbaarstellingen' klikt, krijgt u een overzicht.

 

  • Koerslijst

Klik in de hoofdnavigatie van de homepagina van Tijd.be op 'Geld & Beleggen' en vervolgens op 'Aandelen'. In de verticale navigatie aan de linkerkant van de pagina vindt u onder 'Brussel' de link Koerslijst. Klik hierop en u krijgt een overzicht per maand van de maandelijkse bijlage bij de koerslijst van Euronext Brussel. Klik op een maand en u krijgt de pdf-versie.

 

  • Tarieven

Klik in de hoofdnavigatie van de homepagina van Tijd.be op 'Geld & Beleggen' en vervolgens op 'Aandelen'. In de verticale navigatie aan de linkerkant van de pagina vindt u onder 'Brussel' de link Tarieven. Klik hierop en u krijgt een overzicht van de tarieven der makelaarslonen, de fiscale afhoudingen op dividenden en intresten en de roerende voorheffing op obligaties.

Heeft u nog verdere vragen, contacteer onze lezersservice via het contactformulier.

Opmerkingen