Waar vind ik eerder verschenen digitale kranten van De Tijd?

a. Via Tablet: Op uw tablet kan u de 10 laatst verschenen edities lezen. De app toont automatisch de meest recente editie.

Oudere kranten lezen? Klik linksboven op het logo van De Tijd en maak vervolgens een keuze uit één van de voorgestelde data.

b. Via smartphone is het niet mogelijk om de digitale krant te downloaden in pdf. U kan de digitale krant wel raadplegen via het tabblad 'Krant'.

c. Via desktop:

Klik naast ‘Mijn Tijd’ op het icoontje:

Linksbovenaan kan u de datum aanpassen van de editie die u wenst te lezen: