Hoe lees ik De Tijd op mijn smartphone?

a. Via onze applicatie

Op uw smartphone kan u onze applicatie downloaden:

Bovenaan vindt u 4 tabbladen terug:

• Nieuws: Hier kan u een overzicht van de meest recente artikels terugvinden.
  • Markten: Hier heeft u toegang tot de laatste beurs-en koersinformatie voor de belangrijkste aandelenmarkten.
  • Krant: Als abonnee vindt u hier dagelijks (van di tem za) de laatste editie van de krant terug.
  • Mijn Tijd: Is uw persoonlijke omgeving waar u uw portefeuille en uw selectie kan raadplegen. Hier is het ook mogelijk om uw trefwoorden te raadplegen en nieuwe toe te voegen.

Verder kan u hier gepersonaliseerd nieuws terugvinden, gebaseerd op uw trefwoorden en aandelen.

Via de zoekrobot rechtsbovenaan kan u via 1 of meerdere kernwoorden een zoekopdracht starten:

b. Via onze mobiele website

U kan via uw browser op uw smartphone tijd.be openen als een volwaardige website, aangepast aan uw mobiel toestel.

Onderaan vindt u een beperkt aantal rubrieken:

• Nieuws
  • Markten
  • Netto
  • Mijn tijd