Hoe lees ik De Tijd op mijn tablet?

 

Download hier de app voor iOS

Download hier de app voor Android

 

De krant lezen via de app

Bent u abonnee? Dan kunt u de krant lezen in de app van De Tijd. Op uw tablet leest u alle artikels uit de laatste krant onder het tabblad 'Krant'. Dagelijks (dinsdag tem zaterdag) is een nieuwe editie van de krant beschikbaar.

Wenst u een eerder verschenen editie te lezen? Via het kalender icoontje links bovenaan kan u kranten tot 10 dagen terug raadplegen via de app. Voor een volledig archief van verschenen kranten zal u doorverwezen worden naar de website.

U kunt ook steeds een pdf-versie van de krant downloaden. U vindt deze mogelijkheid rechts bovenaan bij iedere krant.

 

Problemen met downloaden?

Bent u goed verbonden? De bestandsgrootte van de digitale krant bedraagt doorgaans 30 à 80MB in pdf-vorm, dus een een stabiele wifi-verbinding is aangewezen.

Hebt u nog steeds een geldig abonnement op De Tijd? Klik op ‘Mijn Tijd’ en vervolgens op het tandwieltje rechtsbovenaan. Onder ‘Mijn account’ ziet u de status van uw abonnement. Heeft u hierover vragen? Contacteer gerust onze Lezersservice via 0800/55 150 (ma-vr: 8u-16u, za: 8u-12u) of stuur een bericht via het contactformulier.

Tip: Als u merkt dat de app niet vlot werkt, volstaat het doorgaans om hem te verwijderen en de laatste nieuwe versie te downloaden. Zo bent u zeker dat u de meest recente functionaliteiten geïnstalleerd hebt.

Opmerkingen