Technische problemen met onze app?

Dit kan verschillende oorzaken hebben.

We raden u alvast aan om volgende zaken na te kijken:

• Netwerk: Controleer de snelheid van uw verbinding. Gebruikt u een draadloos netwerk? Heeft u een goed bereik van uw WIFI-signaal? De bestandsgrootte van de digitale krant bedraagt doorgaans 30 à 80 MB in pdf-vorm, dus een stabiele WIFI-verbinding is aangewezen.
  • Hebt u nog steeds een geldig abonnement op De Tijd? Klik op 'Mijn Tijd' en vervolgens op het tandwieltje rechtsbovenaan. Onder 'Mijn account' ziet u de status van uw abonnement.
  • Update app: Heeft u de laatste versie van de app reeds gedownload? Download die in Google Play Store (Android) of App Store (IOS).
  • App herinstalleren: U kunt ook altijd de app volledig verwijderen en opnieuw installeren. Vervolgens kan u zich opnieuw aanmelden om toegang te krijgen tot de volledige inhoud.