Hoe lees ik de krant via de website?

Bent u abonnee? Dan kunt u de krant downloaden in pdf-formaat via krant.tijd.be.

U vindt de krant ook terug via dit icoon bovenaan de website:

Nog geen abonnee? Klik hier en bekijk onze verschillende abonnementsformules.

Lezen via krant.tijd.be

In de online reader hebt u deze drie mogelijkheden:

1. U downloadt de krant in pdf-versie via de knop 'Downloaden' en vervolgens leest u de krant via uw pdf viewer.
  2. U bladert in de visuele weergave met de pijltjes. U kunt hierbij ook de pagina's vergroten en/of de individuele artikels raadplegen.
  3. U navigeert via het linkermenu naar de verschillende secties in de krant en u kiest daarin de artikels die u wenst te lezen.