Hoe maak ik een gepersonaliseerd nieuwsoverzicht via Mijn Tijd?

Met ‘Mijn nieuws’ volgt u gemakkelijk de onderwerpen die u interesseren.

a. Via desktop/laptop

• Ga naar ‘Mijn Tijd’

Meld u aan op De Tijd en klik op ‘Mijn Tijd’ in de bovenbalk van het menu.

• Stel trefwoorden in

In de kolom aan de rechterzijde ziet u een blokje ‘Mijn Trefwoorden’. Klik op ‘+Trefwoord toevoegen’ om een thema dat u wilt volgen in te stellen. U kunt het thema onmiddellijk intypen (vb. verkiezingen). Klik op de plus om het woord toe te voegen. Uw newsfeed zal onmiddellijk aangevuld worden met artikels over dit thema. U kunt zoveel trefwoorden kiezen als u wilt. Om een onderwerp te verwijderen klikt u op het kruisje naast het trefwoord.

• Onderwerpen uit uw portefeuille en/of volglijst toevoegen

Hebt u ook een portefeuille en/of volglijst op tijd.be? Dan verschijnen ook de berichten die gerelateerd zijn aan de door uw geselecteerde aandelen/fondsen in uw nieuwsoverzicht.

• Verken ‘Mijn nieuws’

Als u op Mijn Tijd klikt, dan komt u meteen uit bij uw persoonlijk nieuwsoverzicht ‘Mijn Nieuws’. Als u nog geen trefwoorden hebt ingesteld, verschijnen hier geen artikels.

b. Via mobiele website

• Ga naar ‘Mijn Tijd’

Meld u aan op De Tijd en klik op ‘Mijn Tijd’ in het menu onderaan.

• Stel trefwoorden in

Als u naar onder scrolt, dan vindt u het blokje ‘Mijn Trefwoorden’. Klik op ‘+Trefwoord toevoegen’ om een thema dat u wilt volgen in te stellen. U kunt het thema onmiddellijk intypen (vb. verkiezingen). Klik op de plus om het woord toe te voegen. Uw newsfeed zal onmiddellijk aangevuld worden met artikels over dit thema. U kunt zoveel trefwoorden kiezen als u wilt. Om een onderwerp te verwijderen klikt u op het kruisje naast het trefwoord.

• Onderwerpen uit uw portefeuille en/of volglijst toevoegen

Hebt u ook een portefeuille en/of volglijst op tijd.be? Dan verschijnen ook de berichten die gerelateerd zijn aan de door uw geselecteerde aandelen/fondsen in uw nieuwsoverzicht.

• Verken ‘Mijn Nieuws’

Als u op ‘Mijn Tijd’ klikt, dan komt u meteen uit bij uw persoonlijk nieuwsoverzicht ‘Mijn Nieuws’. Als u nog geen trefwoorden hebt ingesteld, verschijnen hier geen artikels.

cVia de applicatie van De Tijd

• Ga naar ‘Mijn Tijd’

Meld u aan op De Tijd en klik op ‘Mijn Tijd’ bovenaan in het menu.

• Stel trefwoorden in

U ziet onmiddellijk ‘Mijn Portefeuille’. Als u naar links scrolt, dan ziet u als derde optie ‘Mijn Trefwoorden’.

Om trefwoorden toe te voegen klikt u op ‘Toon alles’.

U geeft het thema in dat u wilt volgen en klikt op het plusteken.

Om trefwoorden te verwijderen klikt op het kruisje naast het trefwoord.

• Onderwerpen uit uw portefeuille en/of volglijst toevoegen

Hebt u ook een portefeuille en/of volglijst op tijd.be? Dan verschijnen ook de berichten die gerelateerd zijn aan de door uw geselecteerde aandelen/fondsen in uw nieuwsoverzicht.

• Verken ‘Mijn nieuws’

Als u op Mijn Tijd klikt, dan komt u meteen uit bij uw persoonlijk nieuwsoverzicht ‘Mijn Nieuws’. Als u nog geen trefwoorden hebt ingesteld, verschijnen hier geen artikels.