Hoe kan ik me registreren via de applicatie van De Tijd? (een account aanmaken)

Stap 1: Download onze applicatie via volgende links:

Download hier de app voor iOS

Download hier de app voor Android

Stap 2: Klik op ‘Aanmelden’

Stap 3: Geef uw e-mailadres in en klik op 'aanmelden of registreren'

Stap 4:  Geef een zelfgekozen wachtwoord in en klik op 'volgende':

Stap 5: Geef aan welke nieuwsbrieven u wenst te ontvangen

Stap 6: U ontvangt een mail met een link om uw account te activeren.

Stap 7: Uw registratie is voltooid en u kunt zich vanaf nu inloggen met uw e-mailadres en uw zelf gekozen wachtwoord. U kunt 5 artikels per maand lezen.