Hoe digitale toegang activeren als abonnee van De Tijd?

U hebt een abonnement op De Tijd en ontvangt de krant in de brievenbus? Vergeet dan zeker uw digitale toegang niet te activeren. Op die manier kunt u uw vertrouwde krant ook digitaal lezen en blijft u 24/7 op de hoogte van het laatste nieuws.

Hoe gaat u te werk?

Ga naar tijd.be en klik rechtsboven op de knop 'Log in'. Gebruik voor het inloggen het e-mailadres waarmee u geregistreerd bent op tijd.be.

Surf daarna naar tijd.be/activatie en geef uw abonnementsnummer en postcode in:

Klik daarna op 'Activeren'.

Uw digitale toegang is nu gekoppeld aan uw abonnement.

Waar kan ik mijn abonnementsnummer terugvinden?

Dit vindt u terug op de sticker op uw papieren krant of op onze betalingsuitnodiging.