Vasco Data haalt omzetverwachting

(tijd-nieuwslijn) - De netwerkbeveiliger Vasco Data Security boekte in het vierde kwartaal van vorig jaar een omzet van ongeveer USD 6 miljoen. Eerder zei Vasco een omzet van USD 5 tot USD 6 miljoen te voorzien. Het resultaat ligt dus aan de bovenkant van de verwachtingen.

Voor het hele jaar verwacht de groep een omzet van USD 26,7 miljoen. Bovendien denkt Vasco in 2002 weer winstgevend te zijn. De definitieve resultaten over 2001 worden op 22 februari bekendgemaakt. Vorig jaar kreeg Vasco er 285 nieuwe klanten bij, waarvan 70 in het vierde kwartaal. Er werden 2 miljoen Digipass-producten aan klanten geleverd.

"In het vierde kwartaal hebben we grondige herstructureringen doorgevoerd waardoor we ons toeleggen op onze kernactiviteiten: authentificatie via Digipass en internetbeveiliging via de VACMAN-serverproducten. Dit resulteert in omzetcijfers die in de lijn liggen van de verwachtingen en dat moet het mogelijk maken om in 2002 weer winstgevend te zijn", stelt gedelegeerd bestuurder Mario Houthooft.

In december zei Vasco in het vie rde kwartaal een nettowinst van USD 0,20 tot USD 0,27 per aandeel te verwachten.

Lees ook het persbericht van Vasco .

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud