autogenerated insetbox woodwing html.box:5

Wat zijn de Belgian Marketing Awards?

De Belgian Marketing Awards, die dit jaar voor de eerste keer worden uitgereikt, vervangen de marketingcompetities Master Marketer, Marketer of the year en Best Belgian new brand. In de plaats komen er wel drie ‘deelprijzen’: Belgian Marketing Company of the Year, Young Belgian Marketing Company of the Year en Marketing Leadership of the year.
De nieuwe awards zijn een initiatief van de Belgian Association of Marketing (BAM), waar vijf vakorganisaties zich achter hebben geschaard: ACC (communicatiebedrijven), CUBE (marktonderzoekers), UMA (mediabureaus), BMMA (management en marketing) en de werkgeversorganisatie VBO.
Voor de eerste editie werden 133 bedrijven genomineerd om deel te nemen, waarvan 45 een case zullen insturen. In zo’n case moeten ze aantonen hoe ze een oplossing hebben gebouwd om een specifiek probleem op te lossen en hoe ze daar meerwaarde mee hebben gecreëerd.
Een selectiecomité van 19 professionals selecteert voor elke award drie finalisten. Op 30 november mogen die hun case mondeling verdedigen voor een jury onder leiding van Dominique Leroy. De winnaars worden bekendgemaakt op het jaarlijkse congres van de BAM, op 3 december.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud