Untitled

Het culinaire imperium rond Sergio Herman

Pure C (Cadzand): Gastronomisch restaurant, twee Michelin-sterren. Eigendom van Bart en Anne Gorthmanns, eigenaars van het Strandhotel waarin de zaak is gevestigd. Syrco Bakker, sous-chef onder Sergio Herman in Oud Sluis, roert er in de potten.
AIRrepublic (Cadzand): Brasserie, met een Michelin- ster. Eigendom van Bart en Anne Gorthmanns. Chef is Nicolas Misera, die de klassiekers van Herman combineert met eigen gerechten.
AIRcafé (Cadzand): Een terras en takeawaybar en restaurant, voor wie een hapje wil eten op een stranddag. Eigendom van Bart en Anne Gorthmanns.
Blueness (Cadzand) :Ook eigendom van de uitbaters van het Strandhotel. Combineert de Zeeuwse keuken met de Japanse.
The Jane (Berchem): Gastronomisch tweesterrenrestaurant in het Groen Kwartier in Berchem. Herman en chef-kok Nick Bril hebben elk 50 procent van de aandelen. Bril vult het concept in, terwijl Herman mee financiert.
Upper Room Bar (Berchem): Intiem restaurant boven The Jane, waar voor je neus gekookt wordt. Tijdelijk dicht door de coronamaatregelen.
Le Pristine (Antwerpen) : Opent dinsdag de deuren in de Antwerpse modewijk. Combineert de Zeeuwse en de Italiaanse keuken. Herman staat in voor de invulling, maar het restaurant is in handen van de modefamilie Dheedene.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud