Untitled

De tussenstops van de reis

Los Angeles

Op enkele tientallen kilometers van de Trump National Golf club woeden nog altijd bosbranden, die in Californië dit jaar al een gebied in de as gelegd hebben dat groter is dan Vlaanderen. Maar niet iedereen in de VS gelooft dat de klimaatopwarming daar een belangrijke rol in speelt.

Las Vegas

De zuidelijke staten van de VS zijn hard getroffen door corona. En toch verzetten veel burgers er zich tegen elke maatregel die hun grondwettelijke vrijheid belemmert.

Arizona

Trump zette in op de harde aanpak van migranten en criminaliteit. Maar in de buitenwijken van Phoenix brokkelt de steun voor de harde toon van de president af.

Miami

Niet voor het eerst is Florida een van de cruciale staten die over het presidentschap zullen beslissen. Blijven de Cubaanse vluchtelingen Trump trouw? En hoe belangrijk wordt de stem van de oudere kiezer?

Georgia

Zorgen de betogingen tegen politiegeweld en de steun voor Black Lives Matter voor extra steun voor Biden? Of blijft de Democraat te gematigd in veel radicale ogen?

Pennsylvania

In deze industriestaat keerden de blanke arbeiders Hillary Clinton vorige keer massaal de rug toe. Zitten de vrouwelijke stemmers en de vakbondsleden nu terug in het Democratische kamp?

Scranton

Hier werd Joe Biden 77 jaar geleden geboren. In de stad zelf lijkt zijn overwinning vast te staan, maar in de omgeving woedt de verkiezingsstrijd tot de laatste dag.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud