Groenink wil biedingen eerlijk beoordelen

ABN AMRO zal de biedingen van zowel het bankentrio als dat van Barclays op eerlijke en transparante wijze beoordelen. Dit schrijft bestuursvoorzitter Rijkman Groenink maandag in een brief aan het personeel, die persbureau Betten kon inkijken.

(tijd) Barclays kwam gisteren met een nieuw bod naar buiten. Het bankentrio bracht vrijdag een formeel bod uit op de grootbank.

'Beide biedingen hebben hebben hun sterke kanten en we gaan ze zeer nauwgezet bestuderen voordat we met verdere mededelingen komen,' zo schrijft Groenink.

Verder zegt Groenink dat de bank bezig is met het organiseren van een informatieve bijzondere aandeelhoudersvergadering om de verschillende toekomstalternatieven met de aandeelhouders te bespreken.

'Hoewel we nog niet het eind van het traject hebben bereikt, denk ik wel dat deze laatste ontwikkelingen van groot belang zijn', aldus de bestuursvoorzitter. Volgens hem ligt er veel concrete informatie waarmee de bank verder kan. De bank beraadt zich nu op haar standpunt omtrent de biedingen.

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud