Nieuw in de Beursrally: daag vrienden of collega's uit

©REUTERS

Al 5.200 mensen schreven zich in voor de Beursrally, de beleggerswedstrijd van De Tijd. U kunt voortaan ook in subklassementen strijden tegen vrienden, familie of collega's.

Al meer dan 5.000 deelnemers aan de Beursrally van De Tijd zullen proberen hun virtuele beleggersrekening te doen groeien met de beste koop- en verkooptransacties. Ze maken kans op een echte beleggersrekening met een geldprijs erop.

De wedstrijd begint pas over een dikke week, maar u kunt al naar hartenlust oefenen. Maandagochtend 18 november worden de tellers weer op nul geplaatst en begint de wedstrijd officieel.

Deelnemers beginnen met een fictief startkapitaal van 50.000 euro. Daarbovenop krijgen ze een bonuskapitaal van 2.000 euro waarmee ze alleen in fondsen kunnen beleggen.

Tijdens de wedstrijd is dagelijks 100 euro speelgeld bij te verdienen door juist te antwoorden op een meerkeuzevraag in de beursquiz. Deelnemers die de geldbeurs Finance Avenue bezoeken, krijgen nog een extraatje van 500 euro.

Beursrally 2019-2020

Maandag 18 november start de Beursrally, de beleggerswedstrijd van De Tijd. Neem deel en maak kans op 10.000 euro.


Prijzen

De winnaar ontvangt een beleggersrekening met daarop 10.000 euro. Ook de tien beste studenten en de tien beleggers met het hoogste fondsenrendement worden beloond en maken kans op een beleggersrekening met een mooie geldprijs.

Iedere week wordt ook een abonnement op deze krant geschonken aan de deelnemer met het hoogste weekrendement.

Subklassementen

Nieuw dit jaar is dat u teams kunt aanmaken waarmee u familie, vrienden en/of collega's kunt uitdagen. U kunt dan spelen in een apart subklassement, waar u de beursprestaties van uw opponenten kunt volgen.

Ook de effectenselectie is dit jaar uitgebreid. U kunt handelen in 340 Europese en Amerikaanse aandelen en in 61 fondsen.

Om kans te maken op prijzen moet u zich voor 20 december inschrijven. De wedstrijd loopt tot 24 januari.

Schrijf u hier in.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud