Vierde editie van Beursrally uit de startblokken

De vorige winnaar Kees Swaans mocht eerder dit jaar - op een historische slechte beursdag in maart - de sluitingsbel luiden op Euronext Brussel. ©Wouter Van Vooren

Reeds meer dan 7.500 deelnemers hebben zich ingeschreven voor de beleggerswedstrijd van De Tijd.

De inschrijvingen zijn sinds deze week geopend voor de vierde Beursrally, de beleggerswedstrijd van De Tijd. Wie inschrijft, kan meteen naar hartenlust oefenen. Maandagochtend 16 november worden de tellers weer op nul geplaatst en begint de wedstrijd officieel.

Deelnemers beginnen met een fictief startkapitaal van 50.000 euro. Daarmee kunnen ze beleggen in een ruime selectie van aandelen op de beurzen van Brussel, Parijs, Amsterdam en Wall Street. Daarbovenop krijgen ze een bonuskapitaal van 2.000 euro waarmee ze alleen in fondsen kunnen beleggen.

Bull, Bear, Bas & Jack

Tijdens de wedstrijd is dagelijks 100 euro speelgeld bij te verdienen door juist te antwoorden op een beursquiz. Deelnemers die op zaterdag 14 november de digitale geldbeurs Finance Avenue bezoeken, krijgen extra geld. 

Teams

Het is ook mogelijk voor deelnemers om teams te maken en vervolgens te bepalen of zo’n team publiek is (iedereen kan aansluiten) of privé. 

De winnaar ontvangt een beleggersrekening met 10.000 euro. Daarnaast zijn er geldprijzen te winnen voor de winnaars van het fondsenklassement of de studentenprijs. En wekelijks worden jaarabonnementen op De Tijd en De Belegger uitgedeeld.

Inschrijven kan op:
www.beursrally.be

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud