1. Markten Live
 2. Live blog

Beurzen zien winsten wegsmelten

Na een makke start op Wall Street, smolten ook de winsten op de Europese beurzen weg. In Brussel vlamde Sipef na een ronkend koopadvies.
 • En morgen? Jobs, jobs, jobs!

  We zijn er uiteraard morgen terug met een verse liveblog, met daar ook om half drie de belangrijkste afspraak van de week: het Amerikaanse jobrapport voor november. Tot morgen!

 • Europese beurzen zien winsten bij slot verdampen

  De slotbel: na de stevige eerdere winst gingen de Europese beurzen toch licht in het rood, nu de deadline van 15 december nadert zonder concreet vooruitzicht op een handelsbestand tussen Peking en Washington. In Brussel sloot de Bel20  0,1 procent lager af op 3.887 punten. 

 • Slack zet slap beursparcours voort

  Slack  gaat na zijn eerste kwartaalrapport als beursgenoteerd bedrijf goed 3 procent lager naar 20,95 dollar. Nochtans zag het rapport over het kwartaal tot 31 oktober er vrij goed uit. De specialist in zakelijke chats - een essentiële tool bij meer het dagelijks beheer van deze liveblog - krikte de omzet jaar op jaar 60 procent naar 168,7 miljoen dollar. 

  Een bemol: net als bij andere apps vertaalde een sterke groei van de bovenste lijn zich tot nader order in een minstens even sterke groei van de kosten. Die gingen afgelopen kwartaal 68 procent hoger naar 240,6 miljoen dollar. Daardoor kleurde het nettoresultaat 89 miljoen dollar of 0,16 dollar in het rood. 

  Hier en daar was er wat ontgoocheling over de facturatie ('calculated billings'), een graadmeter die ook rekening houdt met de afgelopen kwartaal genereerde toekomstige omzet (bijvoorbeeld uit een meerjarencontract). Daar voorspelt Slack voor heel het boekjaar 745 à 760 miljoen dollar, niet echt euforisch vergeleken met de Bloomberg-consensus van 754 miljoen dollar.

  Wedbush-analist Dan Ives vreest dat Slack gewoon te duur naar de beurs is getrokken en daar nu ondanks een stevig groeitraject de prijs voor betaalt. Hij weest ook op de zeer scherpe concurrentie met Microsoft. De softwaregigant biedt voor abonnees van Offices 365 een gratis concurrerende zakelijke chat, Teams. 

  Het aandeel Slack is nu gehalveerde sinds het euforische beursdebuut in juni, toen het aandeel op de eerste beursdag op 42 dollar piekte.  

 • Nederland mikt op 900 miljoen met 5G-veiling

  De veiling van frequenties voor het Nederlandse mobiele 5G-netwerk moet zeker 900 miljoen opleveren, zegt de regering. Staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken is donderdag gestart met een consultatie over de veiling.

  Ook in Nederland is de veiling een politiek gevoelig onderwerp, omdat er onder meer vanuit de Tweede Kamer angst heerst dat de netwerkapparatuur voor 5G door andere landen – lees: China - kan worden gebruikt om te spioneren. Daarom stelde het kabinet extra eisen aan de telecomproviders die een gooi mogen doen naar een frequentie voor het snelle netwerk.

  Telecomaanbieders in Nederland ‘kan worden opgedragen dat zij bepaalde leveranciers zullen moeten uitsluiten op basis van criteria zoals vermoedens van misbruik of spionage’, zei Keijzer donderdag.

  Ook neemt het kabinet maatregelen om een te sterke marktpositie van een van de telecombedrijven te voorkomen. Bedrijven mogen over maximaal 40 procent van het totaal aantal frequenties beschikken, zodat er minstens drie partijen zijn die ‘openbare, snelle mobiele communicatie zoals 5G’ aanbieden.

 • 'Aramco tegen topkoers naar beurs'

  De Saoedische staatsoliemaatschappij Aramco heeft de prijs voor haar beursgang (IPO) vastgelegd op 32 riyal per aandeel, de top van de eerder meegedeelde prijsvork. Dat meldt het persbureau Reuters. De formele aankondiging volgt later vandaag.

  Daarmee wordt de beursgang van Aramco de grootste ooit. De Saoedische overheid verkoopt 1,5 procent van de aandelen en haalt daarmee 25,6 miljard dollar op. Tot nu toe was de beursgang van Alibaba de grotste. De Chinese e-commercegigant haalde 25 miljard dollar op in 2014.

 • Wall Street trapt met bescheiden winst af

  De openingsbel op Wall Street: de Dow Jones  koerst 0,2 procent hoger op 27.693 punten. 

 • 'OPEC+-comité adviseert productieknip van 500.000 vaten'

  Een ministerieel monitoring comité van het oliekartel OPEC en zijn bondgenoten (JMMC) stelt een productieverlaging van 500.000 vaten per dag voor om een daling van de olieprijs te voorkomen. Dat meldt het persbureau Bloomberg. Eerder op de dag was er sprake van een extra productieverlaging van 400.000 vaten per dag.

  Het JMMC omvat negen vertegenwoordigers van OPEC-landen en bondgenoten. Het voorstel van dat comité moet nog worden bekrachtigd door alle OPEC-landen en hun bondgenoten.

 • Varta neemt duik na plaatsing aandelen

  Nieuws over batterijproducent Varta , de sensatie op de Duitse beurs door het groeiend gebruik van microbatterijen in smartphones en andere apparaten. Het aandeel staat vandaag onder druk door een private plaatsing.

  De Zwitserse hoofdaandeelhouder Montana Tech Components verkleinde zijn belang van 60,3 naar 58,3 procent na de verkoop van 808.000 aandelen. Dat gebeurde tegen een prijs van 121 euro per stuk. Montana Tech strijkt dus 98 miljoen euro op. De aandelen werden geplaatst via het beurshuis Berenberg. 

  Stoxx kondigde gisterenavond overigens aan dat Varta lid wordt van de MDAX-index. 

 • Twee lijntjes halen Glencore onderuit

  Op de beurs van Londen duikt Glencore  6 procent naar 224,4 pence. De Zwitserse grondstoffenhandelaar meldt in een gortdroog persbericht van twee lijnen dat de Britse fraudedienst met de onheilspellende naam Serious Fraude Office een smeergeldonderzoek gestart is. 

  ©rv

 • CEO Talks Marnix Galle: 'Alle assets wereldwijd zijn duur'

  Serge Mampaey in gesprek met Marnix Galle.

 • De onverwoestbare Amerikaanse jobmarkt

  Op 24 uur van het Amerikaanse jobrapport voor november blijven de signalen vanuit de jobmarkt in de Verenigde Staten positief. Het aantal Amerikanen dat de voorbije week een aanvraag voor een werkloosheidsuitkering indiende, is naar het laagste peil sinds april gezakt. 

 • Acadia Pharma knalt hoger

  In Brussel heb je Acacia Pharma, in de VS noteert een biotechbedrijf genaamd Acadia Pharma  . Dat laatste is gespecialiseerd in de ontwikkeling van geneesmiddelen tegen waanvoorstellingen en hallucinaties gelieerd aan de ziekte van Parkinson.

  Het bedrijfje uit San Diego springt 20 procent hoger in de voorbeurshandel nu blijkt dat zijn middel beter werkt dan het placebo in de klinische tests. Patiënten die met het middel behandeld werden, hadden drie keer minder last van waanvoorstellingen dan de testgroep. Het bedrijf heeft procedures lopen bij de Amerikaanse farmawaakhond om in de eerste helft van 2020 markttoestemming voor het product te verkrijgen.

  Het wil zijn toepassingsgebied ook uitbreiden naar psychoses bij dementiepatiënten. 

 • Nasdaq-nieuwkomer Progyny klopt de verwachting

  Progyny , een technologiebedrijf in de hr-sector, klimt stevig in de Amerikaanse voorbeurshandel. Het bedrijf noteert sinds oktober op Nasdaq en maakte gisteren nabeurs kwartaalresultaten bekend.

  De omzet verdubbelde naar 67 miljoen dollar. De winst komt uit op 3 dollarcent per aandeel. Dat is de helft meer dan verwacht. 

  Progyny staat bedrijven als Amazon, Facebook en Google toe vruchtbaarheidsbehandelingen op te nemen in de extralegale voordelen van hun personeel. Via Progyny kunnen werknemers toegang krijgen tot IVF-bevruchtingen of andere vruchtbaarheidsbehandelingen.  

  Wie bij de beursgang op 25 oktober instapte, boekte al 80 procent winst.

 • Kwartaalgroei eurozone bevestigd

  De economie in de eurozone is in het derde kwartaal met 0,2 procent gegroeid. Dat bevestigt Eurostat met een definitief cijfer. Daarmee was de groei van het bruto binnenlands product (bbp) even sterk als een kwartaal eerder. Tegenover een jaar eerder groeide de economie van de eurozone in juli-september met 1,2 procent.

   

 • Aston Martin drukt gaspedaal in

  Aston Martin schiet 17 procent hoger op de beurs van Londen. 

  De Britse fabrikant van luxewagens krijgt mogelijk een grote nieuwe aandeelhouder. De Canadese zakenman en miljardair Lawrence Stroll leidt een consortium van beleggers om 'een flink belang' te nemen in de onderneming.

  Dat meldde de website Autocar na eigen onderzoek.

  De miljardair heeft ruime ervaring met beleggen en het helpen opbouwen van bekende kledingmerken als Ralph Lauren en Tommy Hilfiger. Stroll is wereldwijd bekend om zijn exclusieve collectie klassieke bolides van het merk Ferrari. Daarnaast rijdt zijn zoon, Lance Stroll, in de raceklasse formule 1.

 • Arriva lonkt naar de beurs

  De Nederlandse vervoerder Arriva, die eerder dit jaar tevergeefs probeerde een drielandentrein door ons land te doen rijden, wil vanaf mei volgend jaar naar de beurs. Dat heeft de eigenaar Deutsche Bahn laten weten. Eerder onderzocht Deutsche Bahn een verkoop van Arriva. De topman van Deutsche Bahn noemde de plek van de beursgang niet, maar Amsterdam lijkt een logische keuze. 

  Arriva is in 14 landen actief en baat zowel spoor- als buslijnen uit. 

 • Finnen, palmen en sinterklaascoupons...

  ... lopen in de kijker op deze Brusselse beursdag.

  Hier krijgt u een middagupdate. 

 • India houdt de rente verrassend stabiel

  De centrale bank van India houdt de basisrente stabiel op 5,15 procent. Dat is een verrassing: de markten hadden een zesde renteverlaging verwacht wegens een vertraging van de economie. Sinds januari is de rente in het land met 135 basispunten (1,35 procentpunten) afgebouwd. 

  Voor het in maart 2020 aflopende begrotingsjaar verwacht de centrale bank een groei van het bruto binnenlands product met 5 procent. In oktober was de raming nog 6,1 procent.

  De Indiase roepie verzwakte na het rentebesluit. 

 • Stel uw vragen aan Marnix Galle

  Straks om 12 uur hebben we topman Marnix Galle te gast van Immobel, na de Nationale Bank het oudste bedrijf op de Brusselse beurs.

  U kunt nu al vragen stellen, we publiceren een selectie van uw posts tijdens de chat die start om 12 uur. 


 • Degroof Petercam zet Sipef op kooplijst

  Sipef krijgt fanmail van Degroof Petercam. Het Brusselse beurshuis verhoogt zijn advies voor Sipef  van 'houden' naar 'kopen'. Het koersdoel wordt met een kwart verhoogd van 44 euro naar 55 euro.

  'De palmolieprijs is de afgelopen weken met 25 procent gestegen', verklaart analist Frank Claassen. 'Die rally zit niet in de koers van Sipef. We gaan ervan uit dat de palmolieprijs duurzaam naar een hoger niveau gaat en hebben daarom onze groeiraming voor Sipef fors verhoogd.'

  Sipef koerst 2,3 procent hoger. 

 • Fiat rekent op lagere Italiaanse belastingfactuur

  Fiat gaat ervan uit dat de naheffing van de Italiaanse belastingautoriteiten lager zal uitpakken dan de verwachte 1,5 miljard euro. De autobouwer denkt zich goed te kunnen verweren tegen de beschuldiging dat het belasting heeft ontlope  door de eerder overgenomen branchegenoot Chrysler te onderwaarderen. Fiat verwacht bovendien dat een mogelijke boete weinig gevolgen zal hebben voor de winst. 

  Beleggers zijn niet overtuigd en sturen Fiat 1,2 procent lager op de beurs van Milaan. 

 • Huwai start nieuwe rechtzaak tegen de Amerikaanse regering

  Huawei start een nieuwe juridische procedure tegen de Amerikaanse regering. Deze keer gaat het om verzet tegen de beslissing om de Chinese telecomgigant uit te sluiten van bepaalde subsidies.

 • Analisten over Aedifica: 'Dure deal'

  De analistenrapporten die we binnenkrijgen zijn grotendeels gewijd aan het hogere bod van Aedifica  op de Finse zorgspecialist Hoivatilat. Voor wie zich trouwens afvraagt waar die muzikaal klinkende naam vandaan komt, het betekent niet meer of niet minder dan 'zorgvoorzieningen' in het Fins.

  Aedifica trekt zijn bod op met 8,5 procent, van 14,75 euro aandeel naar 16 euro per aandeel. Als het Aedifica lukt om alle aandelen te verwerven en Hoivatilat van de beurs te halen, kost dat Aedifica 32 miljoen euro meer dan in het oorspronkelijke bod.

  'Het eerste bod was al niet goedkoop', zegt analist Wido Jongman van KBC Securities. 'We verwachten dat Aedifica zeker de drempel van 50 procent van de aandelen zal halen, maar we stippen toch aan dat het prijskaartje voor de huidige aandeelhouders hoog is.' Jongman ziet wel geen reden om zijn koopadvies en koersdoel van 125 euro aan te passen.

  'Laat ons hopen dat de Finse saga met dit bod beslecht is', zegt analist Frédéric Renard van Kepler Cheuvreux. 'Dit nieuwe bod waardeert Hoivatilat op 577 miljoen euro, of een premie van 99 procent op de intrinsieke waarde van de portefeuille. De impact op de winst van Aedifica zal 3 tot 5 procent bedragen in de komende 2 jaar.' De analist is van mening dat Aedifica opnieuw moet streven naar minstens 90 procent van de aandelen, zoals in het oorspronkelijke bod het plan was.

  Ook Kepler blijft bij zijn koopadvies met een koersdoel van 115 euro.

  Aedifica trappelt ter plaatse op 110,60 euro. Hoivatilat schiet 7,5 procent hoger op de beurs van Helsinki en landt op de biedprijs van 16 euro. 

  maar geen impact op 125 euro koersdoel en “Kopen”-advies
 • Europese blikvangers: Alfen | Moncler | Norwegian Air

  Kering  wint 1 procent in Parijs. Het luxeconcern brengt een bod uit op de Italiaanse skikledij-maker Moncler. Moncler wint 12 procent. 

  In Amsterdam gaat Alfen   6 procent hoger. Berenberg vindt dat de producent van elektrische laadpalen momenteel veel te goedkoop is gezien het toekomstpotentieel van de onderneming.

  DMGT  , de uitgever van The Daily Mail trekt 2,4 procent hoger in Londen na een fors kwartaalrapport.

  Nog in Londen levert DS Smith  4 procent in. De producent van kartonnen dozen maakte sterke cijfers bekend maar de koers was al fors vooruitgelopen. 

  Norwegian Air wint 6 procent na een capaciteitsverlaging van 27 procent. Verlieslatende routes worden geschrapt. 

 • Brussel opent groen | Bpost en Telenet knippen coupon | Melexis onder druk

  De beurs van Brussel is met winst geopend. De Bel20 trekt 0,4 procent hoger naar 3894 punten. 

  Melexis   - JP Morgan start de opvolging van de halfgeleiderspecialist met een neutraal advies. 

  Bpost  -  Het postbedrijf zakt met 1,92 procent oftewel 0,50 euro van 10,6 euro naar 10,1 euro. Dat is per saldo minder dan het interimdividend van 0,62 euro dat vandaag van de koers ging.

  Telenet Het telecombedrijf zakt met 1,5 procent of 0,60 euro. Dat is dan weer meer dan het interimdividend van 0,57 euro dat de Mechelse telecommer vandaag uitkeert. 

  Celyad   - De lockupperiode in het kader van een kapitaalverhoging van 20 miljoen dollar loopt 11 december af.

  Mithra   - Het Waalse farmabedrijf sloot een licentieovereenkomst met Labatec voor de commercialisering van de vaginale ring MyRing in Zwitserland.

 • JP Morgan start opvolging Melexis met neutraal advies

  De Amerikaanse zakenbank JP Morgen volgt voortaan ook Melexis  op. Het geeft de halfgeleiderproducent een neutraal advies met een koersdoel van 70 euro. Dat is 6 procent hoger dan de slotkoers van gisteren. 

  Melexis heeft slechts 1 koopadvies naast 9 houdadviezen en 2 verkoopadviezen. 

 • Japanse regering lanceert stimulustsunami

  De Japanse regering komt met een groot pakket aan stimuleringsmaatregelen voor de economie. Die moeten voorkomen dat de op twee na grootste economie ter wereld in een recessie belandt omdat orkanen, een btw-verhoging en kwakkelende export de Japanse groei hebben belemmerd.

  Premier Shinzo Abe kondigde onder andere 13.000 miljard yen, omgerekend bijna 108 miljard euro, aan budgettaire stimuleringsmaatregelen aan. Dat kan betekenen dat er belastingverlagingen komen of dat de overheid meer gaat uitgeven, maar precieze details gaf de regeringsleider nog niet.

  De roep om meer overheidsuitgaven om de economie en de inflatie aan te jagen wordt steeds luider in Japan en Europa, onder andere onder centrale bankiers.

 • Kartonnen dozen...

  ...is niet alleen een roman van Tom Lanoye. Ze blijken in tijden van e-commerce ook een stevige cashkoe. 

  De Britse producent van kartonnen dozen DS Smith  rapporteert een winstsprong van 15 procent in het eerste halfjaar van zijn gebroken boekjaar. De groei wordt aangevuurd door een aantal synergieën die het concern realiseerde na de overname van zijn Spaanse rivaal Europac vorig jaar.

  Onder meer Amazon gebruikt de dozen van DS Smith.

  'Ondanks een troebel macro-economisch klimaat en volatiliteit in de papierprijs, boeken we een uitstekend resultaat', blies CEO Miles Roberts de loftrompet. 

  Het verpakkingsbedrijf dat deel uitmaakt van de sterrenkorf FTSE100, trok sinds januari 27 procent hoger. 

 • Eigenaar Daily Mail meldt winstsprong

  DMGT , de eigenaar van de Britse krant Daily Mail, meldt een winstprong van 20 procent in de eerste negen maanden van 2019. De winst landt op 145 miljoen pond (171 miljoen euro).

  De krantenuitgever meldde gisteren ook de overname van de Britse krant en nieuwswebsite 'i'. Het aandeel verloor daarop 4 procent.

 • Europese beurzen op weg naar positieve opening

  Een slecht cijfer over de Duitse fabrieksorders lijkt de kooplust bij beleggers niet te dempen. De futures wijzen op een positieve opening van de Europese beurzen. De Euro Stoxx 50 hint op 0,2 procent winst. 

 • Duitse fabrieksbestellingen fors lager dan verwacht

  In Duitsland zijn de fabrieksbestellingen in oktober met 0,4 procent gedaald tegenover september. Het cijfer is een dikke tegenvaller. Economen bevraagd door Bloomberg hadden op een stijging met 0,4 procent gerekend.  Jaar-op-jaar is er sprake van een daling met 5,5 procent. 

 • Euronext lijft energiebeurs Nord Pool in

  Beursuitbater Euronext  verwerft een controlebelang van 66 procent van Nord Pool. Dat is de op op één na grootste elektriciteitsbeurs in Europa, vooral actief in Scandinavië en de Baltische Staten.

  Euronext telt 55,5 miljoen euro neer voor het belang.

  Nord Pool verhandelt elektriciteitscontracten voor 360 klanten in 20 landen, waaronder Engie Electrabel in België.Daarnaast doet het ook de clearing van contracten, waardoor het financiële risico wordt verminderd voor handelaars in elektriciteitscontracten. Nord Pool is zelf als contractuele tegenpartij betrokken en garandeert een correcte settlement en levering.

  Eerder lijfde Euronext ook al de beurs van Oslo in. 

 • Aedifica verhoogt bod op Hoivatilat

  Dit loopt net binnen. Aedifica  verhoogt zijn bod op het Finse Hoivatilat. Het biedt nu 16 euro per aandeel. Het verlengt de geldingheidsduur van het bod naar 3 januari. Ook de dwarsliggende aandeelhouder Clearance Capital heeft volgens het persbericht zijn akkoord gegeven. 

  Aedifica ziet zich nu reeds verzekerd van 48,8 procent van de aandelen, waardoor de beoogde 50 procent binnen handbereik ligt. 

  De specialist in zorgvastgoed lanceerde begin november een bod op Hoivatilat: 14,75 euro cash per aandeel of een deal van bijna 600 miljoen euro (375 miljoen euro cash plus 202 miljoen euro overgenomen schulden).

  Maar het bedrijf geleid door CEO Stefaan Gielens kreeg de Finnen niet zomaar binnengehengeld. De Britse vermogensbeheerder Clearance Capital, die 8,6 procent van Hoivatilat bezit, lag dwars. In het persbericht lezen we dat Clearance nu wel instemt met de nieuwe voorwaarden. 

  Lees hier meer. 

 • Telenet en Bpost knippen interimdividend

  Telenet  noteert vandaag zonder het recht op een interimdividend van 57 cent bruto. Toeval of niet: gisteren knipte aartsrivaal Proximus een dividend van 50 cent bruto. 

  Ook Bpost knipt vandaag een interimcoupon van 0,62 cent. 

 • Gucci-moeder aast op skimerk Moncler

  Het Franse luxeconcern Kering , het bedrijf achter merken als Gucci en Yves-Saint-Laurent zou overnamegesprekken voeren met het Italiaanse Moncler , maker van onder meer ski-uitrustingen, donsjassen en sportkleding. Dat meldden bronnen aan persbureau Bloomberg.

  Aan Moncler hangt momenteel een prijskaartje van 10 miljard euro. Voor een overname heeft Kering de steun nodig van grootaandeelhouder Remo Ruffini, die ook de leiding heeft over de onderneming. Kering wil niet achterblijven op aartsrivaal LVMH , die vorige week de Amerikaanse juweliersketen Tiffany's inlijfde. 

  Moncler heeft zelfs donsjassen voor honden in de productportfolio. ©Photo News

 • Aan welke prijs trekt Aramco naar de beurs?

  Al olie wat de klok slaat vandaag. Het Saoedische staatsoliebedrijf Aramco maakt vandaag zijn introductieprijs bekend voor zijn beursgang in Riyadh. 

  Gisteren meldden ingewijden reeds dat de prijs aan de bovenkant van de vork van 30 tot 32 riyal (7,21 tot 7,69 euro) zou liggen. Daarmee zou de IPO de grootste ooit worden. 

  De overheid verkoopt 1,5 procent van de aandelen en zou tegen een prijs van 32 riyal 25,6 miljard dollar ophalen. Tot dusver was de beursgang van Alibaba de grootste. De Chinese e-commercegigant haalde 25 miljard dollar op in 2014. De verwachte introductieprijs van 32 riyal waardeert Aramco op 1.710 miljard dollar of 1.541 miljard euro.  

 • OPEC vergadert in Wenen

  Het oliekartel OPEC en haar bondgenoten buigen zich vandaag en morgen in Wenen over de vraag of ze in 2020 de productiebeperking verlengen of nog uitbreiden.

  ‘Er zijn weinig andere opties dan de productiebeperking te verlengen tot midden of eind 2020’, zegt David Duchi, olieanalist van KBC. ‘Meer snijden in de productie is weinig waarschijnlijk, want dan verliest de OPEC marktaandeel aan bijvoorbeeld schaliegas.'

  De futures op ruwe Brentolie dippen 0,2 procent lager naar 62,90 dollar per vat. Woensdag klom de prijs nog met 3,6 procent.

  Lees hier onze vooruitblik. 

 • Beurzen zetten Sinterklaasfeestje verder

  Na een uitstekende sessie gisteren, kiezen de beurzen ook vandaag voor winst. Berichten dat de Amerikaanse en Chinese onderhandelaars dichtbij een 'fase-1'-akkoord staan, kleuren het sentiment. De VS verwacht dat een deal met China mogelijk is nog voor de volgende tranche importtarieven van kracht gaat op 15 december. 

  In Azië zijn de winsten het grootst in Hongkong, Shangai en Sydney. Ook in Japan trekken de beurzen hoger na een stevig pakket begrotingsstimulus dat de regering van premier Abe bekendmaakte. Zuid-Korea moet als enige kleine verliezen dulden.

  Beleggers trekken zich op aan berichten dat een akkoord tussen de VS en China binnen handbereik ligt. ©Bloomberg News

Meer uit Markten Live

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud