Deflatie en klassieke Italiaanse cinema

Belgische beleggers hadden vrijdag de handen vol met de laatste lading halfjaarcijfers. Thrombogenics zakte naar laagste peil in meer dan vijf jaar, Hamon was voor de tweede dag op rij in vrije val.

Hier vindt u de live verslaggeving over de markten: informatie van de redactie, van beurshuizen, sites en sociale netwerken. Heeft u suggesties, vragen en/of opmerkingen: aarzel niet om via de comments te reageren, we houden er in de mate van het mogelijke rekening mee. 

17.55 uur: We gaan nog wat resultaten inblikken, die kan u zo dadelijk raadplegen op de site, tot maandag!

17.43 uur: Op de valreep nog even meenemen. Aedifica heeft nog maar eens een rusthuis gekocht. Dit keer gaat het om de BVBA Woon & Zorg Vg Tienen, eigenaar van het gebouw van het woonzorgcentrum Oase Tienen. Deze transactie is een onderdeel van het principeakkoord voor de overname van eenportefeuille van vijf woonzorgcentra in het Hageland. 

17.50 uur: Na beurs kwam Home Invest Belgium nog met halfjaarcijfers. Het netto courant resultaat gaat van 1,35 naar 1,39 euro per aandeel. De vastgoedbevak kon sinds zijn beursintroductie in 1999 elk jaar zijn dividend verhogen en 'er is geen aanwijsbaar element om deze stijgende trend om te buigen', zo staat in een mededeling. Over 2013 bedroeg dat dividend bruto 3,50 euro. Voor de publicatie van de cijfers was het aandeel 0,4 procent hoger geëindigd op 84,62 euro.

17.40 uur: De Bel20 heeft zijn verlies eindelijk kunnen beperken tot 0,1 procent. De Brusselse index eindigde op 3.193 punten. Enkel Kopenhagen (-0,5%) en Oslo (-0,6%) deden slechter in West-Europa.

17.32 uur: Voor de eerste keer sinds 1959 -en de glorietijd van Gina Lollobrigidakent Italië deflatie. In augustus daalden de prijzen met 0,1 procent in vergelijking met een jaar geleden. In de tussenliggende 55 jaar stegen de prijzen alsmaar. In de jaren 70 liep de inflatie wel eens op tot 25 procent. Briefjes van 100.000 lire werden heel gangbaar in het dagelijks leven. De huidige deflatie is te wijten aan dalende prijzen voor onder meer brandstof en de dagelijkse boodschappen.

17.25 uur: Wie nog dit - hopelijk zonnig weekend - fijne beleggerslectuur zoekt, kunnen we de jongste editie van Mister Market Magazine van oud-collega Pierre Huylenbroeck aanraden . Met onder meer CFE als 'achterzolderaandeel'.  En een erg interessant interview met Anneleen Desmyter, de CEO van de jongste bevak die het Brussels koersenbord rijk is: Qrf of Quares Retail Fund. Een paar citaten:

Over de beursgang:

Wij kwamen net na Bpost, een kolos. De marketingcampagne was navenant, terwijl iedereen toch Bpost kent. Wij hadden zeven dagen om onze aandelen te plaatsen, en dat één week voor Kerst.

Over het belang van de kleine belegger

Onze aandelen noteren voor 100 procent op de beurs, met uitzondering van drie partijen die elk zowat 5 procent hebben. 43 procent zit in particuliere handen. Je kan dus gerust stellen dat de kleine belegger onze eigenaar is.

Over de niche van het retailvastgoed in de binnenstad

We geloven in de renaissance van de binnenstad. Huisje-tuintje-boompje is voorbijgestreefd. We hebben hier tientallen toffe stadskernen met een ziel, met hun eigen geschiedenis, cultuur en imago. De winkelstraten zijn ontmoetingsplaatsen geworden. Winkels zijn het Facebook van gisteren ... en ze worden het Facebook van morgen. 

 

17.12 uur: David Cameron zou er bij de Europese Unie op aandringen om Rusland te weren uit het Swift-netwerk. Swift of de Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunication, is een coöperatieve die de financiële wereld gebruikt voor het uitwisselen van gestandaardiseerde financiële boodschappen. Het hoofdkwartier bevindt zich in ons land

*U.K. SAID TO PRESS EU TO BLOCK RUSSIA FROM SWIFT BANK NETWORK wooo hooo— barnejek (@barnejek) August 29, 2014

 

17.01 uur: De kleine Waalse holding met zetel in Romsée, Compagnie Financière de Neufcour SA, meldt plichtsbewust dat ze over de eerste jaarhelft een omzet heeft geboekt van 202.000 euro, een stijging met 5.000 euro. Het operationeel verlies werd verminderd van 118.000 naar 84.000, het nettoverlies daalde van 120.000 naar 95.000 euro. De activiteit van de holding bestaat uit het 'valoriseren van terreinen en gebouwen'. 15 aandelen gingen vandaag over de toonbank in Brussel tegen 8,60 euro, dezelfde prijs als donderdag.

16.33 uur: Apple en Tesla bereiken nieuwe recordhoogtes in Wall Street:

Nouveaux records historiques en séance à Wall Street pour Tesla et Apple.— Fabrice Pelosi (@fabricepelosi) August 29, 2014

 

16.19 uur: De Franse communicatie- en mediagroep Havas boekte over het eerste halfjaar een omzet van 867 miljoen euro, een stijging met 2,7 procent, de nettowinst steeg met 6,9 procent tot 62 miljoen euro. 'Alle regio's droegen bij tot de winst', aldus een mededeling. 'De succesvolle implementatie van ons strategisch plan werpt al vruchten af en staat ons toe met vertrouwen en sereniteit naar de tweede jaarhelft te kijken'. Het aandeel wint 1,7 procent tot 6,15 euro in Parijs.

16.10 euro: De Amerikaanse consument gaf dan wel minder uit in juli, zijn vertrouwen in de economie kende in augustus wel een opwaartse beweging. Wat er kan op wijzen dat hij deze maand weer meer spendeerde. De consumer confidence index van Thomson Reuters/Universit of Michigan steeg onverwacht van 81,8 in juli tot 82,5. Economen hadden gerekend op 80.

15.48 uur: Zegt Mario Draghi volgende week op de ECB-vergadering eindelijk 'B'. Het kan ook een 'b'-tje worden, legt collega Kurt Vansteeland uit. 

15.41 uur: Hoe Europese landen over elkaar denken in termen van geloofwaardigheid, arrogantie en medelevend. Let vooral op de Grieken. Ons land komt niet in het lijstje voor.

Greeks don’t really like Germany, do they? pic.twitter.com/egiRtSxVvD (via @EconBritain)— Alberto Nardelli (@AlbertoNardelli) August 29, 2014

 

15.34 uur: Wall Street is licht hoger geopend, de Dow wint 0,1 procent, de Nasdaq bijna 0,3 procent.

15.31 uur: Waar is het groeiland van weleer?  De Braziliaanse economie is voor de eerste keer in meer dan 5 jaar in een recessie beland. Steeds minder bedrijven investeren in het land, in de aanloop naar de presidentsverkiezingen. Het bbp kromp met 0,6 procent in het tweede kwartaal, in het eerste zakte de economie al met 0,2 procent. Dat blijkt uit cijfers van het agentschap voor de nationale statistiek. En dit ondanks het WK voetbal...

15.11 uur: De Amerikaanse consument gaf in juli 0,1 procent minder uit dan de maand voordien, terwijl economen op een toename met 0,2 procent hadden gerekend. Het is de eerste keer dat de kleinhandelsverkopen dalen. Niet onlogisch dat het anderhalf jaar geleden is dat de spaarboekjes nog zo goed gevuld waren. Als de inflatie mee in rekening wordt genomen daalde de consumptie met 0,2 procent terwijl ze in juni met evenveel steeg. Binnenlandse consumptie maakt twee derden uit van de Amerikaanse economie.

U.S. consumer spending slips; savings highest in 1-1/2 years http://t.co/8s2wwUmQeO— Reuters Business (@ReutersBiz) August 29, 2014

 

14.36 uur: Petercam behoudt zijn 'bijkopen'-advies voor Zetes (21,59 euro, +2,1%), maar trekt het koersdoel wel op naar 25 euro. Zetes is gespecialiseerd in de identificatie van personen (kaartlezers) en goederen (barcodescanners). Het bedrijf kwam donderdag met goede resultaten.

Het beurshuis start ook de opvolging van arGEN-X (8,59 euro, +0,2%) met een koersdoel van 11 euro en een koopadvies. Dat laatste kan niet verbazen want Petercam was co-lead manager bij de beursgang van het biotechbedrijf. arGEN-X ging naar de beurs tegen 8,50 euro. KBC heeft ook een koopadvies met een koersdoel van 10 euro, Wedbush mikt ook op 11 euro met een 'outperform'-advies.

14.00 uur: Immobel krijgt er 2,4 procent bij tot net geen 43 euro. De vastgoedontwikkelaar keert na een goed halfjaar op 4 september een interimdividend uit van 1,60 euro bruto.

Het eerste semester leverde een nettowinst op van 22,3 miljoen euro, tegenover amper 0,1 miljoen in dezelfde periode vorig jaar. De winstgroei werd gedreven door de verkoop van Brusselse Bel Air RAC1-gebouw aan Hannover Leasing en het Chinese staatsfonds Ginko Tree. Het gaat om het vroegere Rijksadministratief centrum, vlak naast de financietoren en nu de hoofdzetel van de federale politie. Immobel had de site tien jaar geleden samen met Breevast gekocht.

Door die transactie slaagde Immobel er in zijn schuldgraad te verlagen van 147 procent eind december tot 96 procent eind juni. De intrinsieke waarde per aandeel steeg van 44,4 tot 49,90 euro. KBC Securities trekt in een reactie het koersdoel met liefst 5 euro op tot 50 euro. Analist Koen Overlaet-Michiels raamt het volledige dividend op 3,20 euro voor het boekjaar, wat het brutorendement op 7,7 procent (5,8 procent netto) zou brengen. ‘We benadrukken dan ook sterk ons koopadvies’, luidt de conclusie.

13.44 uur: Wolfgang Schäuble, de Duitse minister van Financiën, zei donderdag in een interview met Bloomberg Television te vrezen dat de Europese Centrale Bank stilaan zonder munitie zit om de eurozone op te peppen. Het is nu aan de overheden van de lidstaten om de groei aan te wakkeren, meent hij, zonder daarbij overdreven begrotingstekorten op te lopen.

Zit Europa in een doodlopend straatje? Een Nederlandse collega waarschuwt alvast voor Japanse toestanden.

Analist: Pas op Europa,je wordt Japan. Doe QE! Europa: Eh...ok...misschien Markt: QE komt! Rente omlaag! Analist: Lage rente! Europa=Japan!— Mathijs Bouman (@mathijsbouman) 29 aug. 2014

13.16 uur: Volkswagen doet het niet zo best in de Verenigde Staten. Dat heeft alles te maken met het beperkte modellengamma. En ook wel met de Passat, die einde loopbaan is en binnenkort wordt vernieuwd.

Volkswagen Sales Expected to Fall 8% ow.ly/2MCh0g...— 24/7 Wall St. (@247WallSt) 29 aug. 2014

12.58 uur: Hoe hebben de Aziatische beurzen de laatste dag van de week beëindigd? We spijkeren u even bij:

Sydney, S&P ASX 200: +0,03%

Jakarta, Composite: -0,92%

Tokio, Nikkei:  -0,23%

Shangai, Composite:  +0,97%

Hong Kong, Hang Seng:   onveranderd

Seoul, Kospi: -0,35%

12.51 uur: De Spaanse werkloosheid blijft met rasse schreden dalen, maar ze ligt nog wel altijd ruim twee keer boven het gemiddelde van de eurozone:

Spain July unemployment 24.5% (June 24.6%). Down 1.7% in 12 months. pic.twitter.com/QVVd60r6KO— Edward Hugh (@Edward_hugh) August 29, 2014

12.24 uur: Een bedrijf dat zich in de toekomst bezondigt aan prijsafspraken en concurrentievervalsing, mag zich aan een hogere boete verwachten als het onderzoek door de Belgische Mededingingsautoriteit werd gevoerd. De directie van de autoriteit besliste begin deze week om zich voortaan te laten leiden door de richtsnoeren van de Europese Commissie bij de berekening van geldboetes. 'In de praktijk komt het erop neer dat ondernemingen die deelgenomen hebben aan inbreuken van lange duur, zwaarder beboet zullen worden', staat in een persbericht. De maatregel treedt in werking op 1 november.

12.15 uur: Bij het begin van de middaghandel, geven de Europese beurzen een gemengd beeld weer. Parijs, Frankfurt en Londen gaan er op vooruit, Wenen, Kopenhagen en Brussel zakken. De Bel20 verliest bijna 0,3 procent en is daarmee rode lantaarn in West-Europa. Bpost bengelt achteraan met een verlies van 1,9 procent, Delta Lloyd trekt de kop met een plus van 0,9 procent. Op de brede markt in Brussel zijn dit de winnaars en verliezers:

12.12 uur: De holding Texaf valt in Brussel bijna 3 procent terug.  Tegenvallende cijfers bij de zandsteengroeve Carrigrès temperden de groei in het eerste halfjaar. De holding, met enkel activiteiten in Congo, stipt aan dat de regio Kinshasa waar de groep actief is, lijdt onder een aanzienlijke economische vertraging. Bovendien werden de werken beëindigd aan de Route de Poids Lourds. De aanleg van die autoroute slorpte de voorbije twee jaar een groot deel van de productie bij Carrigrès op. De vastgoedtak deed het beter, maar de grootste huurder verhuist binnenkort twee derde van zijn personeel naar het oosten van het land, wat op korte termijn op de huurinkomsten zal wegen. Op groepsniveau bleef de omzet zowat stabiel (-0;2%), de nettowinst steeg 3 procent. KBC Securities verlaagt na de cijfers het koersdoel met 5 euro tot 35 euro. Het advies blijft ‘houden’.

12.06 uur: Op de beurs van Amsterdam is de microcap Koninklijke Porceleyne Fles - nu beter bekend als Royal Delft - een uitblinker met een klim van 7 procent. Het oudste bedrijf van de Amsterdamse beurs rapporteerde een sterke omzetgroei in het eerste halfjaar van 9,7 naar 11,3 miljoen euro. De verliescijfers maakten plaats voor een nettowinst van 114.000 euro. Royal Delft is de enig overgebleven maker van ‘Delfts blauw’ van de 32 aardewerkfabrieken die zich het midden van de 17e eeuw in Delft bevonden. Het bestaat al sinds 1653. De voorbije jaren breidde het bedrijf zich uit door overnames in andere sectoren zoals kristal (Leerdam), tin en hoogwaardere potten en pannen. Een groot deel van de omzet komt van Japanse toeristen die de fabriek, het museum en de brasserie bezoeken.

12.05 uur: De Italiaanse economie is het tweede kwartaal gekrompen, zowel tegenover het eerste van dit als tegenover het tweede van vorig jaar:

ITALY: -- Final real adjusted 2Q GDP -0.2% q/q, -0.2% y/y. -- Net exports contract -0.1 q/q, make negative contribution to growth— Fabrizio Goria (@FGoria) August 29, 2014

 

12.00 uur: De bierbrouwer SAB Miller is eindelijk af van zijn belang in de Zuid-Afrikaanse hotel- en casinogroep Tsogo Sun. SAB Miller verkocht het belang van 39,6 procent aan investeerders, het management van Tsogo Sun en aan Tsogo Sun zelf. De deal levert de biergroep 760 miljoen euro op. Het aandeel verliest in Londen 0,1 procent tot 3.309 pence.

11.53 uur: De werkloosheidsgraad in de eurozone bleef in juli onveranderd op 11,5 procent. De Fransen blijven daar met 10,3 nog wel onder maar de werkloosheid bij onze zuiderburen is de voorbije drie maanden wel met 0,2 punten geklommen terwijl die in Duitsland met 0,2 punten daalde tot 4,9 procent, merkt Dominique Barbet, econoom bij BNP Paribas op. 

11.42 uur: De inflatie in de eurozone is in augustus op het laagste peil in 5 jaar beland. De inflatie op jaarbasis zakte met 0,1 procentpunten tot 0,3 procent, het is geleden van oktober 2009 dat de prijzen nog traag stegen. Gizem Kara, econoom bij BNP Paribas, verwacht dat de inflatie tijdens het derde kwartaal op dat peil zal blijven en in het laatste kwartaal lichtjes zal stijgen tot 0,4 procent.

That core euro zone vs periphery inflation chart with the flash update, others update with final national data pic.twitter.com/fJeol075W7— Eric Burroughs (@ericbeebo) August 29, 2014

 

11.34 uur: Aedifica wil zijn statuut wijzigen van vastgoedbevak naar dat van een openbare gereglementeerde vastgoedvennootschap (gvv). Daarvoor wordt op 29 september een buitengewone algemene vergadering bijeen op 29 september. Hoe dat allemaal in mekaar zit, leest u hier. Overigens plannen de meeste andere beursgenoteerde vastgoedbevaks een gelijkaardige operatie.

11.20 uur: Banimmo (8,10 euro, -0,6%) is één van die bedrijven die op de valreep nog met resultaten komen. Wat opvalt is dat de vastgoedbevak een veel hoger nettoverlies moet incasseren, een gevolg van het wegvallen van een meerwaarde uit 2013 en het boeken van een waardevermindering van 1,7 miljoen euro op het dossier City Mall. Voor dat laatste had Banimmo al in een tussentijdse verklaring van 31 juli gewaarschuwd. Het verlies stijgt daardoor van 1,88 naar 7,53 miljoen euro. Het recurrent bedrijfsresultaat steeg wel van 0,92 naar 1,37 miljoen.

11.15 uur: De twijfelende toon die topman Marc De Keersmaecker aanslaat in de kwartaalupdate van RealDolmen (21,07 euro, -6,4%) is ook KBC Securities niet ontgaan. Een ‘mixed bag’, meent analist Guy Sips. De aangekondigde groei in Services bleef uit en noopt tot bijkomende verkoopinspanningen. Deze vertraging zal op het bedrijfsresultaat wegen in de eerste helft van het boekjaar 2014-2015. Sips verlaagt zijn advies van ‘kopen’ tot ‘bijkopen’ nadat de koers van het aandeel recent mooi presteerde. Zijn koersdoel blijft 26 euro.

11.13 uur: 'This aviation leopard has changed his spots. I’m now just a pussy cat. Meeow!” he said. Drie keer raden van wie deze uitspraak is. U vindt het antwoord hier.

11.03: Telenet investeert een half miljard in een internetsnelweg, zo maakte het bedrijf bekend op een persconferentie. Later meer.

10.54 uur: Wat die derde pijler betreft, ook Emmanuel Carlier van ING is er niet gerust op. Hij integreerde de langetermijndoelstellingen van D'Ieteren al in zijn model. Dat zou een 'fair value' van ongeveer 41 euro opleveren. Toch handhaaft de analist zijn 'houden'-advies (en koersdoel van 33 euro) en dit is een van de redenen:

there is risk of getting a holding discount as D'Ieteren plans to make different acquisitions in different sectors

10.46 uur: Ondanks de winstdaling met een kwart in het eerste halfjaar trekt Pascale Weber van KBC Securities haar advies voor D'Ieteren op van 'houden' tot 'bijkopen' en haar koersdoel van 35 tot 38 euro. De analiste is positiever omdat D'Ieteren zijn winstprognose voor het hele jaar handhaaft, omdat topman Axel Miller langetermijndoelstellingen heeft geformuleerd voor de twee divisies (D'Ieteren Auto en Belron) en omdat het eerste halfjaar van 2015 voor Belron 'easy comparables' zal opleveren.

Voor een koopadvies is het nog te vroeg, meent Weber. Een terughoudendheid die met de zoektocht naar een derde pijler heeft te maken.

We are reluctant to upgrade the rating to Buy at this stage because of risks related to the group’s aim to enter one or more new activities.

10.09 uur: De beurswaarde van Thrombogenics sinds de beursgang. De betere Alpenrit. Met aankomst beneden.

09.55 uur: Hamon blijft in vrije val, ook al bezweert de topman dat de boekhoudfout 'een eenmalig accident' is:

09.40 uur: Tesco is naar het laagste peil sinds 2003 afgegleden. Thrombogenics staat nu op het laagste peil sinds januari 2009.

09.10 uur: De Britse retailer Tesco zakt na het winstalarm 9 procent. En sleurt de branchegenoten mee:

UK supermarkets get hammered on @Tesco profit warning...Tesco shares -8%, Sainsbury -5%, Morrison -4%, Ocado -3.6%, M&S -3%— Caroline Hyde (@CarolineHydeTV) 29 augustus 2014

 

09.07 uur: De Nederlandse holding HAL Trust klimt 2,8 procent naar 123,40 euro, een record. De holding van de familie van der Vorm, die ook onder meer in Boskalis en Vopak investeert, bevestigde gisterenavond dat kroonjuweel Pearle Vision - 's werelds grootste optiekketen - naar de beurs trekt.

09.02 uur: De openingsbel: de Bel20 noteert op lichte winst. Thrombogenics incasseert een tik van 7 procent, Recticel verliest 3 procent. 

08.31 uur: De ultieme groeimarkt voor 2015 is ... Papoea Nieuw-Guinea!

Rare jongens, die Papoea's! Via @jsblokland Forget China. Papua New Guinea is where the real growth is! pic.twitter.com/Xp8LKqBTuA"— Peter van Kleef (@pvkleef) 29 augustus 2014

 

08.16 uur: Tesco (zie vorige post) knipt zelfs het interimdividend met drie kwart bij, samen met de winstwaarschuwing:

08.10 uur: Waar is de tijd dat Tesco samen met Colruyt de meest bewonderde retailer van Europa was? De Britse supermarktketen waarschuwt opnieuw voor een tegenvallende winst:

Profit warning from Tesco. Happy Friday.— Megan Murphy (@meganmurp) 29 augustus 2014

 

08.05 uur: Ook de resultaten van luierfabrikant Ontex ogen stevig. Voor de luierfabrikant meteen het eerste rapport sinds de 're-entry' in juni. De kwartaaomzet stijgt 5,7 procent naar 409,7 miljoen. Ook de recurrente bedrijfswinst voor afschrijven (rebitda) steeg fors, met 11 procent tot 49,4 miljoen. Maar door de hoge rentelasten mag je bij Ontex niet te veel onderaan de resultatenrekening kijken. Dat is zeker nu het geval, omdat de luierfabrikant uitgerekend door de beursgang zo'n 21 miljoen uitzonderlijke kosten moest boeken. En dat stuurde het nettoresultaat in het tweede kwartaal 2,7 miljoen in het rood, leer je op pagina 11 van het halfjaarverslag

Zo weet u meteen dat naar de beurs trekken niet goedkoop is:

07.41 uur: Nog resultaten, het houdt niet op. Sioen, de specialist in coatings en gespecialiseerd textiel, boekt een omzetstijging van goed 3 procent naar 166,7 miljoen, ongeveer in lijn met de 167,4 miljoen die KBC Securities voorspelde. De bedrijfswinst klimt 35 procent naar 24,1 miljoen, de nettowinst gaat zelfs 70 procent hoger naar 9,13 miljoen (KBC rekende 'maar' op 8,7 miljoen). Een mooi voorbeeld hoe na de kostenbesparingen van de voorbije jaren een kleine omzetstijging een forse hefboom kan zetten op alle lijntjes lager op de resultatenrekening.

Maar Sioen zou Sioen niet zijn mochten na zelfs na de sterk halfjaar de vooruitzichten niet extreem voorzichtig blijven:

07.27 uur: ING krikt het koersdoel voor baggergroep CFE op van 81,50 naar 100 euro. Het advies op dit 'Bo Derek'-aandeel blijft uiteraard 'kopen':

Bo Derek verrijst uit het water in 'Ten':

 

07.22 uur: Ook de resultaten van Elia zijn er. De halfjaarwinst stijgt met 22 procent naar 94,5 miljoen euro of 1,56 euro per aandeel. Eens te meer is die stijging volledig te danken aan de slimme overname van het Duitse 50 Hertz. De Belgische dochter zag de winst 6 procent afnemen naar 34,7 miljoen, bij 50 Hertz klom de winst 46 procent naar 99,4 miljoen. 

07.10 uur: De resultaten van Recticel lopen binnen. De omzet blijft met een stabiele 494 miljoen euro een stuk onder de verwachting (Degroof rekende op 506 miljoen, KBC Securities op 510,6 miljoen). Ook lager op de resultatenrekening blijven de resultaten onder de verwachting met een ebitda van 20,2 miljoen, een bedrijfswinst van 5,9 miljoen (Degroof: 7,9 miljoen, KBC: 7,8 miljoen) en een nettoverlies van 5 miljoen of 17 cent per aandeel. De cijfers zijn wel inclusief een Duitse kartelboete van 8,2 miljoen.

07.00 uur: Goedemorgen! We trappen vroeg af vandaag, om de laatste loodjes van het resultatenseizoen mee te pikken. Na de bewogen beursdag gisteren, is dit het belangrijkste beursnieuws van donderdag na de slotbel:

  • Thrombogenics knipt 20 procent van de kosten weg. De verkoop van oogmedicijn Jetrea is in de Verenigde Staten nog verder teruggevallen.
  • Identificatiespecialist Zetes zag na drie magere jaren omzet en winst fors stijgen
  • Voorts nog resultaten bij Campine en Connect

 

 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud