1. Markten Live
 2. Live blog
live

Wall Street sluit af met winst

De Europese beurzen beleefden een goede dag. In Brussel kreeg Econocom vleugels na een hoopgevend halfjaarrapport. De schaarste aan onderdelen vloerde de verlichtingsreus Sginify in Amsterdam.
 • Wall Street sluit in het groen

  Wall Street sluit overtuigend in het groen dankzij een positief resultatenseizoen. De Dow Jones noteert 0,7 procent hoger. De Nasdaq wint 1 procent. De S&P-500 gaat er ook 1 procent op vooruit. 

 • Bel20 sluit hoger

  De Bel20 is met een winst van 0,3 procent de dag uitgegaan en sloot op 4.231 punten. Daarmee deed de graadmeter het opvallend minder dan de Europese beurzen die gemiddeld 1,2 procent wonnen. De index werd wat opgehouden door het biotechaandeel Argenx , dat het de laatste dagen juist goed deed na zijn O&O-dag. 

  Koplopers waren Aperam , Ageas en Melexis .

 • Chinese onderwijsbedrijven verliezen 16 miljard dollar aan waarde

  Ongeveer 16 miljard dollar werd van de waarde van drie grote Chinese onderwijsbedrijven weggeveegd op de New Yorkse beurs. Dit nadat een uitgelekte memo suggereerde dat Beijing academische docenten zou kunnen verbieden winst te maken.

  Het document daterend van 19 juli en ingezien door de Financial Times, zegt dat thuis- of buitenschoolse onderwijsbedrijven zich moeten laten registreren voor een non-profit status en verbiedt lokale autoriteiten om nieuwe agentschappen goed te keuren.

  Als de maatregelen worden doorgevoerd, zou dat een zware klap betekenen voor een van China's snelst groeiende bedrijfstakken: bijlessen geven aan kinderen buiten de school en tieners voorbereiden op toelatingsexamens voor universiteiten.

  De aandelenkoersen van enkele van China's grootste onderwijsbedrijven zijn na bekendraking van het nieuws gekelderd. TAL Education , Gaotu Techedu en New Oriental Education , die in New York genoteerd staan en voorheen een gezamenlijke marktwaarde van meer dan 26 miljard dollar hadden, daalden alle met bijna 60 procent in het eerste uur van de handel.

   

 • Musk: 'Kernenergie kan extreem veilig zijn'

  We komen nog eventjes terug op het 'The B-word' event dat in het teken stond van bitcoin. Want zoals we weten was Elon Musk daar aanwezig en hij deed daar een opvallende uitspraak over kernenergie. 'Ik denk dat moderne nucleaire centrales veilig zijn in tegenstelling tot wat mensen misschien denken', zei de Tesla-CEO. 'Ik denk echt dat het mogelijk is om extreem veilige nucleaire centrales te bouwen.'

  Musk zei niet concreet hoe deze centrales dan extreem veilig gemaakt kunnen worden. Wel refereerde hij naar de zon: 'We hebben een grote fusiereactor in de lucht die we de zon noemen. Die komt iedere dag op'. De zon is echter het omgekeerde van een kerncentrale. Waar een kerncentrale energie opwekt door aan kernsplitsing te doen, doet de zon aan kernfusie waarbij atomen door de zwaartekracht zo dicht bij elkaar komen dat ze fuseren, waarbij een geweldige hoeveelheid energie vrijkomt. 

  Tot nu toe is er nog geen bedrijf dat in staat is om kernenergie op een effectieve manier op te wekken.

 • Snelste herstel sinds WO II...

  ... dat kunnen we zeggen over de Amerikaanse economie. Wat vaccinaties en een fors stimuluspakket al niet kunnen doen voor de economie: 

 • Drukken centrale banken massaal geld bij?

  Econoom en journalist Bas van der Hout gaat in op het veelgehoorde verhaal dat centrale banken massaal geld bijdrukken om de overheidsschulden te financieren. Hij legt uit hoe geldcreatie werkt en wat er gebeurt als de obligatie tekorten heeft:

  Drukken centrale banken massaal geld bij?

 • De uitschieters van Wall Street

  Op een donkergroene beursdag zijn dit de uitschieters op Wall Street:

  • Boston Beer ziet zijn aandeel met 24 procent kelderen nadat het slechte verkoopresultaten had gepubliceerd. (Zie post 15u21) 
  • Honeywell , het veelzijdige Amerikaanse concern, dat zowel vliegtuigmotoren als katalysatoren voor de productie van motorbrandstoffen maakt, verhoogt zijn omzet- en winstprognose na een goed kwartaal. Desondanks zakt het aandeel 1,7 procent. (Zie post 14u24)
  • Snap kon veel beter dan verwachte resultaten voorleggen en ziet zijn aandeel 22,5 procent de hoogte in schieten. (Zie post 14u50)
  • Kimberly-Clark ziet zijn aandeel meer dan 3 procent zakken na het niet halen van de verwachte inkomsten per aandeel. 
 • Wall Street opent in het groen

  Wall Street opent overtuigend in het groen op donderdag. De Dow Jones stijgt 0,5 procent. De Nasdaq wint 0,3 procent. De S&P-500 gaat er bijna een halve procent op vooruit. 

 • Boston Beer ziet hard seltzer hype wegebben

  Boston Beer zakt 21 procent voorbeurs nadat de brouwer zijn financiële vooruitzichten voor 2021 had verlaagd, veroorzaakt door de zwakker dan verwachte verkoop van zijn hardseltzermerken. In zijn recentste kwartaal verdiende Boston Beer 4,75 dollar per aandeel, ver onder de consensusschatting van 6,69 dollar. 

  De hard seltzers (spuitwater met alcohol) waren eerder dit jaar een hype. Het succes duurt schijnbaar niet lang nu de verkoop al terugvalt.

 • 'ECB-communicatie zo knapperig als oude zak chips'

  Met een vleugje humor reageert ING-econoom Bert Colijn op de ECB-persconferentie van gisteren. 'De Europese Centrale Bank (ECB) had beloofd dat de communicatie crispier zou worden. De persconferentie kon niet aan de verwachtingen voldoen, want de communicatie was net zo knapperig als een open zak chips van de vorige avond.' 

  'Het taalgebruik bleef vooral wollig zoals we dat van centraal bankiers kennen en veel vragen van journalisten werden met meel in de mond beantwoord', vervolgt de econoom. 'Ook op de vraag wat er volgend jaar met de opkoopprogramma's gaat gebeuren, kwam geen antwoord.'

  Verder merkt Colijn op dat het beleid langer ruim kan blijven met de nieuwe focus van de monetaire autoriteit. 'Dat brengt het risico met zich dat de ECB te laat reageert. Dat het gevaar van hogere inflatie nog speelt, bewees de inkoopmanagersindex (PMI) voor de eurozone vanmorgen. Die gaf aan dat de economie in juli groeide en dat bedrijven de prijzen flink aan het verhogen zijn. We verwachten dat de inflatie de komende kwartalen boven 2 procent uitkomt.' 

  Volgens de econoom is de vraag hoe de haviken (voorstanders van een streng monetair beleid) en de duiven (voorstanders van een soepel monetair beleid) met elkaar zullen discussiëren over de opkoopprogramma's. 'Want voor de komende jaren verwachten weinig economen dat de ECB de beleidsrente zal verhogen.'

  De PMI van vanmorgen bewijst dat het gevaar van hogere inflatie nog altijd speelt.
  Bert Colijn
  Econoom bij ING

 • Snap verrast met winst

  Snap , het bedrijf achter de sociale media Snapchat, verbaasde de analisten door winst te boeken afgelopen kwartaal. De app haalde 10 dollarcent per aandeel binnen tegenover een verwacht verlies van 1 cent per aandeel. 

  De inkomsten overtroffen ook de ramingen. Snap meldde ook hoger dan verwachte dagelijkse gebruikerscijfers en een positieve omzetverwachting.

  Het aandeel schiet 17,6 procent omhoog voorbeurs.

 • Positieve start Wall Street op komst

  Wall Street sloot donderdag in de plus en zal daar vrijdag nog een schepje bij doen. De Amerikaanse futures staan positief, wat vooral wordt toegeschreven aan optimisme rond de bedrijfsresultaten. Dat de macro-economische data gemengd zijn en het aantal nieuwe coronabesmettingen bijna overal ter wereld serieus in de lift zit, lijken beleggers te negeren.

  De future op de Dow Jones noteert 0,6 procent hoger, die op de S&P500 0,5 procent en die op de Nasdaq Composite 0,4 procent.

 • Michelin op recordkoers

  De Franse bandenmaker Michelin stijgt 1,7 procent op de beurs van Parijs naar 138,1 euro, de hoogste koers ooit van het aandeel. Het aandeel won 32 procent sinds het begin van het jaar. De analisten zetten de huidige richtprijs over de komende twaalf maanden op 141,56 euro.

  De Michelinman kijkt goedkeurend toe.

  Michelin zal zijn resultaten publiceren op 26 juli. 

 • Honeywell verhoogt jaarprognose

  Het veelzijdige Amerikaanse concern Honeywell , dat zowel vliegtuigmotoren als katalysatoren voor de productie van motorbrandstoffen maakt, verhoogt zijn omzet- en winstprognose na een goed kwartaal. Dankzij het aantrekkend binnenlands luchtvaartverkeer in de VS en de hogere vraag naar brandstoffen steeg de omzet in het tweede kwartaal met 17,8 procent tot 8,81 miljard dollar. De gezuiverde nettowinst kwam uit op 2,02 dollar per aandeel, wat meer is dan verwacht (1,94 dollar).

  Voor het hele jaar rekent Honeywell nu op een omzet tussen 34,6 en 35,2 miljard dollar. Tot dusver stond de verwachting op 34 tot 34,8 miljard. De verwachting voor de nettowinst per aandeel bedraagt nu 7,95 tot 8,10 dollar tegen 7,75 tot 8 dollar voorheen.

 • Zeer gesmaakt beursdebuut van Zomato

  De Indiase maaltijdbezorger Zomato debuteerde vandaag op de Indiase beurzen en deed dat met verve. De introductieprijs was vastgelegd op 76 roepie en op de National Stock Exchange of India bedroeg de openingskoers 116 roepie, een klim van 52,6 procent. Zomato noteert ook op de andere Indiase beurs, de BSE, en opende daar tegen 115 roepie.

  De openingskoers op de NSE waardeerde Zomato op 910 miljard roepie (10,4 miljard euro). Op de NSE sloot Zomato op 125,30 roepie, een dagwinst van bijna 65 procent.

  Met de succesvolle start van Zomato is de weg vrijgemaakt voor nog meer Indiase beursintroducties die er aan komen. Onder meer de specialist in digitale betalingen Paytm, waarin Berkshire Hathaway een belang heeft, Oyo Hotels en de taxidienst Ola stomen zich klaar voor een beursgang.

  Een medewerker van Zomato bezorgt per motorfiets een maaltijd in Mumbai. ©AFP

 • Flow Traders krijgt tik

  Flow Traders zakt met 5 procent na een kwartaalrapport van de arbitragespecialist deze ochtend. De nettotradinginkomsten zijn kwartaal op kwartaal met een derde gezakt tot 94,4 miljoen euro. 'In het tweede kwartaal zagen we meer genormaliseerde marktcondities met een lagere activiteit vergeleken met het eerste kwartaal', zegt het hoofd Trading Folkert Joling. Flow Traders boert over het algemeen het best als de volatiliteit in de markt hoog is, of in de woorden van CEO Dennis Dijkstra: 'op slechte dagen verdienen we het meest.'

  De lagere handelsinkomsten zijn waarschijnlijk niet de reden van de beursdaling, want die waren door de markt verwacht. Volgens Michael Werner,  analist van UBS, moeten we het antwoord vooral zoeken in de zwakke prestatie van de cruciale Amerikaanse markt. 'De Amerikaanse tradingingikomsten van 18 miljoen euro waren 18 procent slechter dan de consensusverwaching.'

  Dat die Amerikaanse inkomsten tegenvallen heeft te maken met de zogenaamde revenue capture - grof gezegd het gemiddelde verschil tussen de koop- en verkoopprijzen - die uitkwam op 1,1 basispunten, terwijl de consensus uitging van 1,3 basispunten. 'Gegeven de sterke omzetdaling in de VS denken we dat er wat zorgen zijn bij beleggers dat de Amerikaanse expansie ten koste gaat van de revenue capture', stelt Werner.

  'De omzet in Europa was met 62 miljoen boven de verwachting dankzij sterke volumes in crypto- en ESG-gerelateerde trackers', vervolgt de analist. 'In Europa kwam de revenue capture met 3,7 basispunten boven de analistenverwachting van 3,4 basispunten.'

 • Onze Brusselspiegel...

  ... focust op de twee aandelen van de dag: Sofina en Econocom. Alhier te lezen.

 • Over de toestand bij FNG...

  ... en de alarmbelprocedure die in werking treedt, leest u meer in dit artikel van collega Ben Serrure.

 • Valeo topper in Parijs

  De Franse fabrikant van auto-onderdelen Valeo maakt op Euronext Parijs het mooie weer met een koerssprong van 8,6 procent. Ondanks de crisis in de chipsector – verstoorde aanvoer van halfgeleiders en elektronicacomponenten - kende Valeo een solide eerste jaarheft en bevestigt het bedrijf de vooruitzichten voor 2021.

  De omzet over de eerste zes maanden steeg van 7,1 tot bijna 9 miljard euro. De bedrijfswinst verzesvoudigde tot 1,21 miljard euro in vergelijking met een jaar eerder, toen grote delen van de planeet enkele maanden stillagen door strenge lockdowns.

 • Degroof Petercam verhoogt koersdoel Econocom

  Kris Kippers van Degroof Petercam looft de ‘indrukwekkende margestijging’ die Econocom in het eerste halfjaar realiseerde. ‘Het doet deugd te zien dat Econocoms focus op winstgevendheid en het transformatieplan de marges positief blijven beïnvloeden.’

  Hij verhoogt nogmaals – zij het behoedzaam - zijn winstramingen, met zowat 6 procent voor 2021 en met 4 à 5 procent voor 2022. Zijn koersdoel stijgt van 3,75 naar 4,10 euro. Hij blijft Econocom koopwaardig vinden.

 • Economische groei eurozone op 21-jaarspiek

  De economische groei in de eurozone is deze maand verder toegenomen dankzij de verdere heropening van de economie. Dat blijkt uit de flashlezing van de PMI, de indicator van de aankoopdirecteurs, opgesteld door IHS Markit. De samengestelde PMI, voor de verwerkende nijverheid en de dienstensector samen, komt voor juli uit op 60,6 tegenover 59,5 in juni.

  Aangezien een cijfer boven 50 op groei wijst, is de economische heropleving dus nog versneld. Het cijfer van 60,6 is bovendien het hoogste in 252 maanden of 21 jaar.

  De versnelling in juli komt vooral van de dienstensector, die de sterkste activiteitstoename in 15 jaar kende. Dat werd echter afgeremd door een tragere productiegroei van de maakindustrie, wat in veel gevallen te maken heeft met haperingen in de aanvoerlijnen.

 • Sofina krijgt hoger koersdoel van KBCS

  Over het voorbije jaar hebben beleggers Sofina flink hoger gestuurd, daartoe aangezet door een rush naar topspelers op het vlak van private equity met een significante blootstelling aan snelgroeiende bedrijven, merkt analist Michiel Declercq van KBC Securities op. Hierdoor is een discount van zowat 15 procent vóór de coronacrisis omgeslagen in een premie van 33 procent. Hoewel hij de rally van het aandeel overdreven vindt, heeft hij er toch begrip voor gezien het momentum op de private equity-markten en de recordwaarderingen.

  Hij vindt een (hogere) premie van 25 procent tegenover de totale bedrijfswaarde, die hij becijfert op 298 euro, gerechtvaardigd. Daarom trekt hij zijn koersdoel op van 330 tot 375 euro. Zijn advies blijft op ‘houden’ staan.

 • KBCS trekt koersdoel Econocom licht op

  Thomas Couvreur van KBC Securities is best tevreden met de halfjaarcijfers van Econocom , in het bijzonder met de margeontwikkeling. ‘De top line was perfect in lijn met onze verwachtingen, maar de winstgevendheid kreeg een mooie boost.’ Dat zet de analist ertoe aan zijn koersdoel licht te verhogen, van 2,90 tot 3 euro.

  Als deze omzet en marges worden aangehouden, is er zeker nog meer opwaarts potentieel, zegt Couvreur. Voorlopig blijft hij echter bij zijn ‘houden’-rating wegens de beperkte visibiliteit. Het management geeft trouwens aan te wachten met financiële doelstellingen tot de coronacrisis helemaal achter de rug is.

 • Beurzen trekken hoger, Econocom krijgt vleugels

  De Europese beurzen starten in majeur. De Euro Stoxx 50 noteert na een minuut 0,4 procent hoger. In Brussel gaat de Bel20 0,5 procent vooruit. 

  Rond de volgende bedrijven is er sinds donderdagavond nieuws: 

  * De waarde van Sofina was eind juni opgelopen tot 10 miljard euro of 297 euro per aandeel. Sofina wint 0,5 procent.

  * Dankzij kostenbesparingen kan Econocom over het eerste halfjaar sterk verbeterde resultaten voorleggen. Bovendien gaat de IT-dienstenverlener weer op het overnamepad. Econocom schiet 5,8 procent hoger.

  * Bij FNG is het nettoactief gedaald tot minder dan de helft van het kapitaal en treedt de alarmbelprocedure in werking. De notering van FNG is al meer dan een jaar opgeschort.

  * Ageas krijgt een koopadvies van HSBC. Het aandeel wint 0,5 procent.

   

 • Basic-Fit duikt stevig in het rood

  In het eerste halfjaar waren de fitnessvestigingen van Basic-Fit voor 81 procent van de tijd gedwongen gesloten. Pas op 19 mei konden de Nederlandse clubs heropenen, op 9 juni gevolgd door de Franse en Belgische. Dat vertaalt zich in zwakke halfjaarcijfers en een stevig verlies.

  De omzet bedroeg met 53 miljoen euro minder dan een derde van een jaar eerder. Hoewel de Nederlandse keten zich inspande om de kosten zo veel mogelijk te drukken, kleurt de brutobedrijfswinst (ebitda) voor 20,2 miljoen euro rood.

  Het bedrijfsresultaat (ebit) duikt voor 140,5 miljoen euro in het rood. Het nettoverlies verdubbelt ruimschoots tot 125,6 miljoen euro.

  Basic-Fit klinkt echter hoopvol omdat sporters massaal terugkeren. Eind juni telde de groep 2,01 miljoen leden tegen 1,75 miljoen vóór de heropening. In de eerste jaarhelft steeg het aantal clubs met 68 naar 973. Basic-Fit heeft in april en juni ook zijn kapitaal versterkt en beschikte eind juni over bijna een half miljard euro aan liquiditeiten.

   

 • Alarmbelprocedure treedt in werking bij FNG

  Bij het opstellen van de jaarcijfers over 2020 heeft de nieuwe raad van bestuur van de modegroep FNG  vastgesteld dat het nettoactief van de vennootschap is gedaald tot minder dan de helft van het kapitaal. De alarmbelprocedure treedt daarom in werking. De raad van bestuur roept een bijzondere algemene vergadering bijeen die zich moet uitspreken over de voorgestelde herstelmaatregelen.

  Die maatregelen zijn eigenlijk al in uitvoering, klinkt het in een persbericht. Daarom maakt de raad van bestuur zich sterk dat de voor dit najaar aangekondigde doorstart niet in het gedrang komt.

  De bijzondere algemene vergadering vindt plaats op 25 augustus.

  FNG noteert nog steeds op de beurs, hoewel de handel in het aandeel al meer dan een jaar is opgeschort.

   

 • Belreca licht verkoop groot deel portefeuille toe

  We meldden donderdag dat de miniholding Belreca ongeveer de helft van haar portefeuille op de beurs had verkocht. Belreca geeft daar nu een korte toelichting bij in een persbericht. Het was vooral de bedoeling winsten veilig te stellen.

  ‘Ingevolge de stijging van de beurzen en de onzekerheden die wegen op de beurzen heeft de raad van bestuur beslist een groot deel van de portefeuille te verkopen teneinde de latente resultaten grotendeels te vrijwaren’, klinkt het.

 • Brits koopadvies voor Ageas

  HSBC verhoogt het advies voor Ageas van ‘houden’ naar ‘kopen’. Analist Steven Haywood laat zijn koersdoel stijgen van 51 naar 52,50 euro.

 • Deutsche Bank hervat opvolging Argenx en UCB

  Deutsche Bank hervat de opvolging van Argenx met een ‘houden’-advies en een koersdoel van 250 euro.

  De Duitsers gaan ook UCB weer coveren. Het Belgische farmabedrijf krijgt een koopadvies en een koersdoel van 115 euro.

 • Licht hogere beurzenstart op komst

  De Europese futures noteren positief. De future op de Euro Stoxx 50 gaat 0,3 procent hoger.

 • Signify gaat iets onder de lat door

  Voor bedrijfsresultaten moeten we vanmorgen in Amsterdam zijn. We beginnen met Signify , ’s werelds grootste producent van verlichtingsapparatuur. Topman Eric Rondolat laat in een persbericht weten dat het hersteltempo in het tweede kwartaal is versneld tegenover het eerste kwartaal. Dat vertaalt zich in een omzetgroei van 9,6 procent tot 1,6 miljard euro. Het consumentensegment bleef goed op dreef, maar het professioneel segment had te lijden onder verlengde lockdowns en aanvoerproblemen.

  De aangepaste bedrijfswinst voor afschrijvingen (ebita) verbeterde met 32 procent tot 175 miljoen euro. Daarmee blijft Signify wel iets onder de verwachting: analisten hadden volgens Reuters op een kernwinst van 184 miljoen euro gerekend. Door hogere belastingen bleef de nettowinst bijna stabiel op 82 miljoen euro.

  Over het eerste halfjaar komt de nettowinst wel bijna een derde hoger uit op 142 miljoen euro.

  Hoewel diverse regio’s met nieuwe opstoten van de coronapandemie te kampen hebben, blijft Signify voor het hele jaar uitgaan van een vergelijkbare omzetgroei van 3 tot 6 procent. Het bedrijf rekent op een aangepaste ebita-marge van 11,5 tot 12,5 procent  en een vrije kasstroom die meer dan 8 procent van de omzet bedraagt.

 • Aziatische beurzen zakken

  De algemene trend in Azië is negatief vandaag. De beurs van Hongkong verliest 1,1 procent. De strafmaatregelen die Peking in het vooruitzicht stelt voor de alternatieve taxidienst Didi – die op 30 juni een omstreden maar succesvol beursintroductie kende in New York – wegen op het sentiment.

  Sjanghai gaat 0,8 procent lager. Daar staan grote consumptiebedrijven en spelers uit de gezondheidszorg onder druk. Buitenlandse beleggers duwen eveneens op de verkoopknop.

  Net op de dag waarop de openingsceremonie van de Olympische Spelen plaatsvindt, is de beurs van Tokio dicht wegens Sports Day. De jaarlijkse sportdag, die de opening van de Olympische Spelen in Tokio in 1964 herdenkt, valt normaal in oktober, maar werd dit jaar vervroegd.

 • Econocom weer op overnamepad

  Hoopgevende resultaten kregen we donderdagavond ook van Econocom . De informaticadienstengroep kon dankzij de kostenbesparingen die sinds 2019 werden doorgevoerd fors betere cijfers voorleggen. Bij een licht hogere omzet (+1,7%) ging in het eerste halfjaar de courante bedrijfswinst liefst 40 procent hoger tot 62,3 miljoen euro. De nettowinst uit voortgezette activiteiten vervijfvoudigde, de totale nettowinst steeg van 22,1 tot 30,1 miljoen euro.

  Daarnaast denkt Econocom ook weer aan externe groei. Het bedrijf voegt meteen de daad bij het woord. Op 20 juli nam Econocom voor een niet nader genoemd bedrag een meerderheidsbelang de Britse informaticadistributeur Trams. Het gaat om een klein bedrijf met 40 werknemers en een omzet van 42 miljoen pond in 2020.

 • Coronacrisis deert Sofina niet

  In anderhalf jaar en ondanks de coronacrisis werd Sofina bijna een derde meer waard. Eind juni bereikte de Boël-holding een nettoactiefwaarde van 10 miljard euro of 297 euro per aandeel. Dat bleek donderdagavond uit de achtste nieuwsbrief.

 • Positief slot in New York

  Goedemorgen. Wall Street had het donderdag aanvankelijk wat moeilijk nadat bleek dat vorige week het aantal nieuwe aanvragen voor een werkloosheidsuitkering onverwacht was gestegen. In de tweede helft van de handelsdag keerde het tij echter en gingen beleggers weer technologiewaarden kopen.  Apple, Amazon.com, Facebook, Alphabet en Microsoft – bedrijven die volgende week met resultaten komen - trokken stuk voor stuk hoger.

  Nabeurs publiceerden Intel, Twitter en Snap bovendien beter dan verwachte kwartaalresultaten. De toon voor vandaag is daarmee gezet. Zowel de Amerikaanse als de Europese futures gaan hoger.

  Wandelaars en toeristen lopen voorbij de New York Stock Exchange. ©EPA

Meer uit Markten Live

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud