Advertentie

Bone Therapeutics heeft cash tot lente van 2018

Van de euforische beursstart van Bone Therapeutics blijft weinig meer over ©Laurie Dieffembacq

Met een cash burn van 15 miljoen in 2017 verwacht de specialist in stamceltherapie de lente van 2018 weer bij beleggers aan te kloppen.

Bone Therapeutics   beschikte op 31 december vorig jaar nog over 20,3 miljoen cash, dat is ruim 13 miljoen minder dan een jaar eerder. 'Goed cashbeheer blijft onze prioriteit', zegt CEO Thomas Lienard. 'We verwachten voor 2017 een cash burn van 15 miljoen euro. We denken bijgevolg voldoende cash te hebben tot het tweede kwartaal van 2018.'

Dat maakte de specialist van celtherapieën tegen allerhande botaandoeningen voorbeurs bekend. De inkomsten stegen van 3,82 naar 4,01 miljoen, maar de kosten liggen zoals wel vaker bij kleine biotechnologiebedrjiven door hoge onderzoeksuitgaven steeds veel hoger.

Het gevolg:  een nettoverlies van 13 miljoen euro. Volgens het management is er 'significante' vooruitgang geboekt in de klinische ontwikkeling van ALLOB, het 'vlaggenschip' van Bone.

Voorlopig lijken beleggers van dat laatste minder overtuigd: Bone nam begin 2015 een euforische start op de beurzen van Parijs en Brussel, maar van dat enthousiasme is weinig meer over. Met een beurskoers van goed 7 euro noteert het aandeel aan minder dan de helft van de intekenprijs van 16 euro. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud