Advertentie
Advertentie

Banimmo boekt minder huurinkomsten

©DB60193454

De vastgoedgroep boekte in het derde kwartaal voor 6 miljoen euro aan nettohuurinkomsten tegen 7,1 miljoen euro een jaar eerder. Werken aan een Parijse site zijn de oorzaak.

De site van Marché Saint-Germain is momenteel volledig leeg om er werken te kunnen aanvatten voor de herontwikkeling, die overigens al in het eerste halfjaar is begonnen, legt Banimmo uit in een persbericht. In het derde kwartaal van 2014 was Marché Saint-Germain nog verhuurd, wat toen 1,2 miljoen euro aan inkomsten opleverde.

In de driemaandenperiode juli-september deed Banimmo twee gebouwen van de hand, wat samen meer dan 30 miljoen euro opbracht. Het gaat enerzijds om Arts 27 in Brussel, waar kantoren en een bankkantoor zijn gevestigd, en anderzijds om het kantoorgebouw Les Corvettes in de Parijse regio.

Het derde kwartaal bracht ook enkele grote veranderingen aan de top. CEO Christian Terlinden werd de laan uitgestuurd en voorlopig vervangen door bestuurder Alain Chaussard. Die laatste is afgevaardigd bestuurder van de Franse groep Affine, de referentieaandeelhouder van Banimmo.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud