Advertentie

CEO Talks | Stel uw vraag aan Serge Van Herck (EVS)

©BELGA

Donderdag om 12 uur kunt u chatten met CEO Serge Van Herck van de beeldvormingsgroep EVS tijdens de 31ste aflevering van CEO Talks. U kunt nu al vragen stellen.

Serge Van Herck werd in september 2019 aan boord gehaald als nieuwe CEO van de Luikse beeldserversgroep EVS . Hij volgde interim-CEO Pierre De Muelenaere op die kort nadien ook opstapte als voorzitter.

In de trading update over het derde kwartaal op 12 november viel vooral op dat EVS nog steeds geen becijferde prognose wilde geven voor 2020. Bovendien valt een 'bodembeschermer' weg, want een aandeleninkoopprogramma is afgelopen. Enkele beurshuizen verlaagden hun koersdoel.

EVS wordt duidelijk getroffen door de coronapandemie, voornamelijk door het uitstel van de grote sportevenementen. Het bedrijf waarschuwde de impact van corona ook te zullen voelen in de eerste helft van 2021.

Voor EVS werkte Van Herck van 2006 tot 2016 als CEO van het satellietcommunicatiebedrijf Newtec. Ook Proximus, Eutelsat en Accenture staan op zijn cv.

Stel uw vragen nu al in onderstaande chatbox:

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie
Gesponsorde inhoud
Tijd Connect
Tijd Connect biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.
Partnercontent
Partner Content biedt organisaties toegang tot het netwerk van De Tijd. De partners zijn verantwoordelijk voor de inhoud.