Advertentie

Meer dan 750 aanwezigen verwacht op hybride VFB-happening

CEO Onno van de Stolpe van Galapagos in betere tijden tijdens de editie van 2019. Dit jaar is CEO Tim Van Hauwermeiren van Argenx een van de publiekstrekkers. ©rv

De Vlaamse Beleggersfederatie (VFB) hoopt in combinatie met de livestreams op een recordopkomst.

Zaterdag vindt een nieuwe editie plaats van de happening van de Vlaamse Beleggersfederatie (VFB). Na de digitale versie van vorig jaar is het dit jaar tijd voor een hybride congres. De leden kunnen de livestream volgen of er fysiek bij zijn in Kinepolis Antwerpen.

'We verwachten meer dan 750 aanwezigen. Dat is een beetje minder dan vorige edities. Tegelijk laat onze hybride benadering toe om daarnaast ook online inschrijvingen te verwerken, wat een extra publiek van meer dan 250 personen geeft. Alles samen dus toch een mooi resultaat', zegt de afgevaardigd bestuurder van de VFB, Ben Granjé.

Een recordeditie is nog steeds mogelijk, dankzij livestreaming.
Ben Granjé
Afgevaardigd bestuurder VFB

Bovendien verwacht Granjé nog een pak extra inschrijvingen in de laatste week voor het event. 'Een recordeditie is nog steeds mogelijk, dankzij livestreaming.'

'De covidprotocollen hebben ons wel genoopt het aantal bedrijfsstanden te beperken tot 35. Zo laten we voldoende ruimte voor paden tussen de standen en voor catering, boven op het Covid Safe ticket. Dat is geen overbodige luxe nu de cijfers weer stijgen', vervolgt Granjé.

Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V, als opener), Kinepolis-CEO Eddy Duquenne en Argenx-CEO Tim Van Hauwermeiren (als afsluiter) behoren tot de publiekstrekkers. Voormalig wielrenner Sven Nys is de keynotespreker. Ook om naar uit te kijken: EVS belooft een uitzendtruck mee te brengen om te bezoeken.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud