Sucraf-redder aast op grote overname

Peter-Paul De Vries van Sucraf. ©BELGAIMAGE

Value8, het Nederlandse investeringsfonds van beleggersactivist Peter-Paul De Vries, is kapitaal aan het vrijmaken voor een nieuwe grote overname. Iets meer dan een week geleden had Value8 nog onverwacht een belang in de plantageholding Sucraf genomen.

Nu laat Value8 weten dat het een aantal participaties van de hand heeft gedaan om geld vrij maken voor wat het een 'grote overname' noemt. De belangen in de dienstenleverancier DPS, het technologiebedrijf Haak en de biotechspecialist UniQure werden verkocht. Value8 laat alleen nog weten dat het momenteel volop aan het onderhandelen is over de grote overname.

De Nederlandse investeringsmaatschappij, het geesteskind van de voormalige beleggersactivist Peter-Paul De Vries, kwam eind augustus nog in het nieuws als reddende engel voor de Belgische plantageholding Sucraf. Aan de vooravond van de algemene vergadering waarop de aandeelhouders moesten beslissen over het voortbestaan van de holding, nam Value8 een belang van ruim een kwart in Sucraf. 

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud