Netto Het antwoord op al uw geldvragen
Advertentie

Zo investeert u slimmer in vastgoed

De lage rente ondersteunt de markt voor investeringsvastgoed. Hoe bouwt u een mooi inkomen op met appartementen, studentenkamers, vakantiehuizen, hotelkamers of papieren vastgoed?
Advertentie
©Klaas Verplancke

De vastgoedmarkt draait op volle toeren. In de eerste negen maanden van het jaar steeg het aantal vastgoedtransacties met iets meer dan 20 procent, tegenover dezelfde periode in 2020. Ook de prijzen zetten hun klim onverdroten voort, blijkt uit de meest recente notarisbarometer.

Vastgoedexperts zijn het erover eens dat de lage rente de investeringsmarkt ondersteunt. En daarin schuilt meteen ook het grote risico: een rente-opstoot is de meest aangehaalde potentiƫle bedreiging. Is en blijft vastgoed een goede investering? Wij gingen te rade bij het panel van vastgoedexperts van De Tijd.

Investeren in vastgoed kan op verschillende manieren. Er is het klassieke investeringsappartement, maar u kunt uw centen ook stoppen in studentenkamers, garages, vakantiehuizen of hotelkamers. Hebt u niet meteen een grote som geld voorhanden, dan is papieren vastgoed -aandelen of fondsen- misschien wel iets voor u.

Lees verder

Advertentie
Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud

Gesponsorde inhoud