Netto Het antwoord op al uw geldvragen

Strijd om autolening barst los

Argenta verlaagt de tarieven voor een autofinanciering tot 0,85 procent.
In de aanloop naar het Autosalon pakt Argenta uit met voordelige autoleningen en -verzekeringen. ©Tim Dirven

Traditiegetrouw verlagen de banken hun tarieven voor autoleningen naar aanleiding van het Autosalon. De volgende editie loopt van 19 tot 27 januari.

Argenta kondigde donderdag aan de tarieven voor autoleningen vanaf 2 januari tot en met 28 februari te verlagen. Het tarief voor nieuwe voertuigen (voor auto’s jonger dan 2 jaar) daalt van 1,85 procent naar 0,85 procent.

0,65 procent
Ecologische auto
Het tarief voor een lening voor een ecologische auto daalt bij Argenta naar 0,65 procent.

Het tarief voor ecologische voertuigen is voordeliger en gaat van 1,25 procent naar 0,65 procent. Dat geldt voor alle hybride voertuigen, voertuigen op cng/lpg en volledig elektrische auto’s. Auto’s die uitsluitend op diesel of benzine rijden, komen niet in aanmerking.

De tarieven voor een tweedhandsauto (3,95%) en (elektrische) fietsen (1,49%) blijven onveranderd.

De looptijd van alle leningen varieert van 12 tot 120 maanden.

Ter gelegenheid van het Autosalon van vorig jaar bood Beobank het historisch laagste tarief van 0,65 procent aan. Dat gold voor alle nieuwe wagens of tweedehandswagens die jonger waren dan twee jaar. De lening moest binnen 60 maanden terugbetaald worden.

Autoverzekering

Naar aanleiding van het Autosalon geeft Argenta ook tijdelijke kortingen voor autoverzekeringen. Die gelden voor 1 jaar voor polissen aangevraagd vanaf 10 januari tot en met 28 februari en met een ingangsdatum voor 9 november.

Wie voor een volledige omnium (inclusief de optionele verzekeringen bestuurder+ en rechtsbijstand Safe) kiest, krijgt boven op de 10 procent permanente korting op de premie 10 procent extra actiekorting. Wij met een ecologische auto rijdt, krijgt daar nog eens 5 procent extra ecokorting boven op.

Lees verder

Advertentie
Advertentie

Gesponsorde inhoud